View Single Post
Old 08-03-2004, 08:49   #45
wolfin
Moderator

wolfin's Avatar

Send a message via ICQ to wolfin Send a message via Skype™ to wolfin

Czeszc wszcystkym,
no tak: Harka naprawde idze na otkryty klas.To ja 1 raz w czycziu bede mecz konkurenciu.
No to nic.Mam take informaciu: wystawa odbedzesze w halu Litexpo-tam jest super-jak na pliaze jesly bedzesz stoicz pod lampamy
wilcaky idzoj o 10 tak z minutamy-(czas po litevsky)
registracia jusz od 7 rano.(ja jusz bede w tym casze bo i w tym roku bede 1 osoba w 2 mejscach-hendling Harky i potem pracuje jak tlumaczka z nemeckego( s podlamy-OCH)
1 dzen-sedzia nasa litewska-Natalija Gapaniuk-Nekrosiene (ona ma koli shelty i wystawia ON) ona bardzo dlugo odmowala zeby ja niekupilam wilczaka-to perwszy krok bedze trudny-no ja mam recept-bardzo duzo uszmech i bardzo milo mowcze z te sedzia.
Drugy dzen.sedzia-litwa-Livija Vaitkeviciene (ona miala koli a teras hoduje pembroky)-ona jest super kobietka.

A mendzy 1 i 2 dniu wystawy ja i moja kolezanka po studiach Julia bardzo chentne wszystkycz zaprasza na nocny Vilnius-do zabawy tylko dla liudzy( psy nech spi-im nuzno bycz penknymi)
poniewasz ja praczuje-to reklamu o CsW bede robicz Ela i Pavel.ja na ten temat zrobilam brosiurki.

I jesze-mamy casz do wystawy-kto chce robicz zaklad jaky pes bedze mecz BOB? ja oddaje wsoj glos za Amberka
A jak wy

bardzo zdenerwowana Daiva i jesze nezderwowana Harka