View Single Post
Old 14-10-2006, 21:11   #27
Pavel
Moderator

Pavel's Avatar

Send a message via Skype™ to Pavel

Quote:
Originally Posted by wolfprincess
Pouze jsem zkonstatovala, že s lidmi, kteří ze zaregistrují jen proto, aby ai mohli zarýt něco o jedu, nemíním komunikovat, to je snbad mé právo nebo mi chcete nařizovat s kým mám a s kým ne komunikovat?
Jenomže paní Tvarohová je registrována už asi půl roku, takže ji napadáte zbytečně a lžete. Paní Tvarohovou znám osobně a je to její skutečné jméno, nikoliv přezdívka, jako používáte Vy.

Quote:
A styl "tak dost Jano" si laskavě nechte pro někoho jiného, nejsem Vaše dcera.
Máte smůlu, tady jste na fóru, jehož jsem moderátorem a protože se nechováte podle pravidel, odpovídajícím způsobem Vás upozorňuji (způsobem odpovídajícím Vašemu jednání tady).

Quote:
A jakým právem tady poskytujete jakékoliv informace o mém mailu?
Žádné informace o Vašem emailu jsem nikomu neposkytl. Pouze jsem zkonstatoval, že Vaše identita je zcela skryta a asi dobře víte proč se plně nepředstavíte.

Quote:
Je tady snad někde v podmínkách, že můj mail musí být totožný s nickem? Jaká pravidla porušuji. Měl byste nejspíš zkusit své příspěvky po sobě číst vážený pane.
Podmínky na tomto serveru určují jeho majitelé. Tahle debata nemá nic společného s ČsV a proto Vás opětně vyzývám abyste přestala zneužívat prostor, který platíme ze svých kapes k útokům a pomluvám. Své osobní problémy si řešte jinde a nikoliv za naše peníze. Na jiných soukromých fórech by Vaše registrace byla už dávno zrušena, jak vidíte jsme podstatně tolerantnější ale naposledy upozorňuji, že pokud toto téma bude pokračovat jako v posledních příspěvcích, bude uzavřeno a odloženo do archivu.

Pavel
Pavel jest offline   Reply With Quote