Quote:
Originally Posted by monikasz
Co prawda trochę nam brakuje do wykonania wszystkich elementów w RH-E, ale gdyby faktycznie zebrała się grupka chętnych, to my z chęcią spróbujemy i zobaczymy gdzie mamy największe braki.
|
Wlasnie o to chodzi.

Jak sie czlowiek nie wyrobi na obozie to i tak juz wie, co trzeba przerobic i zawsze mozna sie przygotowac na nastepny...

Bo w sumie oboz to jedynie takie "podsumowanie" - w 2 tyg. to nikt jeszcze psa nie wyszkolil....

Ale chociaz wiadomo co robic przez caly rok...
Quote:
Originally Posted by monikasz
Mam jeszcze jedno pytanie - ZZO jest wstępnie zaplanowane na 10.VIII. - czy w zeszłym roku egzaminy były z rana, po południu
|
Zwykle sa rano. A jesli bedzie cieplo (a bedzie) to odbywaja sie chyba nawet kolo 7:00 (choc nie moge obiecac, bo raz sedzina odbierala porod swojej suczki i udalo sie jej przyjechac dopiero kolo poludnia...
Quote:
Originally Posted by wolfin
Mam pytanko, oraz nadzeje sie na to, ze cala ekipa polsko litewska bedzie mala domki nie daleko jeden od drugiego? 
|
Postaramy sie tak zrobic...
Quote:
Originally Posted by wolfin
oraz Gosiu jak tam z przespanem jiednej nocy w Trusalova? znajdze sie gdzies czy sami muszemi jakis namiot wykombinowac?
|
Niestety nie wiem... Ja biore na wszelki wypadek namiot, ale licze, ze jakies miejsce sie znajdzie...

Chyba, ze postanowimy tam wcale nie sypiac...