View Single Post
Old 27-07-2006, 00:08   #90
z Peronówki
VIP Member

z Peronówki's Avatar

Send a message via MSN to z Peronówki Send a message via Skype™ to z Peronówki

Quote:
Originally Posted by monikasz
Co prawda trochę nam brakuje do wykonania wszystkich elementów w RH-E, ale gdyby faktycznie zebrała się grupka chętnych, to my z chęcią spróbujemy i zobaczymy gdzie mamy największe braki.
Wlasnie o to chodzi. Jak sie czlowiek nie wyrobi na obozie to i tak juz wie, co trzeba przerobic i zawsze mozna sie przygotowac na nastepny... Bo w sumie oboz to jedynie takie "podsumowanie" - w 2 tyg. to nikt jeszcze psa nie wyszkolil.... Ale chociaz wiadomo co robic przez caly rok...

Quote:
Originally Posted by monikasz
Mam jeszcze jedno pytanie - ZZO jest wstępnie zaplanowane na 10.VIII. - czy w zeszłym roku egzaminy były z rana, po południu
Zwykle sa rano. A jesli bedzie cieplo (a bedzie) to odbywaja sie chyba nawet kolo 7:00 (choc nie moge obiecac, bo raz sedzina odbierala porod swojej suczki i udalo sie jej przyjechac dopiero kolo poludnia...

Quote:
Originally Posted by wolfin
Mam pytanko, oraz nadzeje sie na to, ze cala ekipa polsko litewska bedzie mala domki nie daleko jeden od drugiego?
Postaramy sie tak zrobic...

Quote:
Originally Posted by wolfin
oraz Gosiu jak tam z przespanem jiednej nocy w Trusalova? znajdze sie gdzies czy sami muszemi jakis namiot wykombinowac?
Niestety nie wiem... Ja biore na wszelki wypadek namiot, ale licze, ze jakies miejsce sie znajdzie... Chyba, ze postanowimy tam wcale nie sypiac...

'Z PERONÓWKI'
FACEBOOK GROUP
z Peronówki jest offline   Reply With Quote