View Single Post
Old 08-06-2006, 15:25   #48
z Peronówki
VIP Member

z Peronówki's Avatar

Send a message via MSN to z Peronówki Send a message via Skype™ to z Peronówki

Quote:
Originally Posted by 03/2006
Tak, dlatego odradzam ich zakup. Przy kupnie jakiegokolwiek psa 'wilkowatego' konieczny jest też wysoki, con. 2 metrowy płot, najlepiej wkopany głęboko w ziemię albo siatka zakopana wzdłuż niego - takie psiaki lubią kopać, skaczą wysoko, a jak uciekną to popapane, mała szansa znalezienia.
Quote:
Originally Posted by 05/2005
jak dla mnie osobiscie to wygladaja jak by kto z wilka skore sciagnal i je w nia ubral,ale to sa tylko cechy zewnetrzne
Quote:
Originally Posted by 04/2006 - Wystawa w Grudziadzu
Też byłam w szoku bo wilczaków było aż 11 Dla porównania onków było 24 Było też 8 rodezjanów i 10 samojedów Generalnie, na takiej niedużej wystawie widać, że rasy rzadkie zaczynają być coraz liczniej reprezentowane
Quote:
Originally Posted by 10/2005
Jakbyś dobrze przestudiował historię Czechosłowackiego Wilczaka, to byś się dowiedział, że krzyżówka ON-a z wilkiem daje w większości tchurzliwe zwierzątka. Jest nieufny, boi się i gryzie ze strachu.
Nie wiem kogo uważasz za tych prawdziwych hodowców. Ale jeśli tych co robili takie krzyżówki, to chyba tylko dlatego, żeby sobie poeksperymentować ale na pewno nie dlatego, żeby wzmocnić rasę Owczarek Niemiecki.

'Z PERONÓWKI'
FACEBOOK GROUP
z Peronówki jest offline   Reply With Quote