View Single Post
Old 08-06-2006, 14:42   #42
wolfin
Moderator

wolfin's Avatar

Send a message via ICQ to wolfin Send a message via Skype™ to wolfin

Quote:
Originally Posted by Margo
Chce ci powiedzieć że troszke się myliś bo właśnie Saarlosa może sprawiać więcej problemów obie rasy potrzebują starannej socjalizacji ale to włąśnie Saarlosa jest psem który całkowicie odbiegała od założeń.. troszke na ten temat napisałam ale mogą znaleźć się osobniki bojaźliwe strachliwe może nie potzrbują jakiegoś specjalnego szkolenia ale nie zawsze jest z nimi łatwiej potzrbuja większej grupy swoich pobratańców i długich spacerów hodowcy nie sprzedają ich komu popadnie nieżadko są to ludzie z ogromnymi wiejsko leśnymi pośiadłościami i myśle że niektórym się wydaje że sa mniej uciążliwe bo Czechosłowackie to już wogle psy do pracy można je szkolić w wielu dziedzinach np mondioring, bieg wytrzymałościowy, obedlaniec i pies tej rasy dobrze ułożony naprawde jest świetnym towarzyszem zresztą ja nie jestem znawcą i to wszystko co tu pisze może się troche rozminąć z prawdą ale jeśli się tak stanie a mnie na tym przyłąpiecie to pisać szybko[/list]

jesli takie slowa powiecie na Litwie WAS ZJADA BEZ SOLI (moje "ukochane" trenerzy to chetnie by zrobili)