Quote:
|
Originally Posted by Pavel
Danielo, nevím co je podle Tebe zvýšený hlas ? Já jsem zcela normálně a bez jakéhokoliv rozčilování sdělil, že jsme soukromý server a nemusíme tedy nikomu nic sdělovat. Nejsme podřízeni ani Tobě, ani Monice Soukupové ani Karlovi Hladíkovi. Nejsme podřízeni ani Klubu a tak kde a jak získáváme informace je jen a jen naše věc.
Na schůzi jsem i sdělil, že na udání vašeho dobrého kamaráda a člena té vaší partičky, jsme byli prošetřováni Úřadem na ochranu osobních údajů. A to jak českým, tak polským a ani jeden neshledal žádné závady. Vše je tedy naprosto legální. Udavače nemám rád ale v tomto případě nakonec alespoň máme kompletně a zadarmo auditovaný server.
Takže odpovědi na tvou otázku se skutečně nedočkáš. Jak získáváme informace, do toho tobě nic není.
|
Děkuji za vyčerpávající odpověď.
(Člověka,kterého označuješ za mého dobrého kamaráda,znám přibližně stejně "dobře" jako tebe.Z toho vyplývá,že prakticky vůbec.A pokud jsem se za něj postavila,znamenalo to pouze,že mu věřím víc,než tobě.S kamarádstvím to nemělo nic společného.)