View Single Post
Old 14-11-2012, 19:35   #37
z Peronówki
VIP Member

z Peronówki's Avatar

Send a message via MSN to z Peronówki Send a message via Skype™ to z Peronówki

Quote:
Originally Posted by CDaniela View Post
MJsi neskutečně drzá osoba! NESKUTEČNĚ! Nikdy jsem nikoho takového nepotkala a doufám již nikdy nepotkám!
Psy, které jsem otestovala ve zkušebním provozu jsem otestovala z peněz Univerzity, nikoho z vás! A tvých už vůbec ne! Nechápu kde bereš právo takto mluvit a toto psát! Už nikdy s tebou konkrétně nebudu spolupracovat. NIKDY A NA NIČEM. A můžeš vyhrožovat jak chceš, nebo se třeba postavit na hlavu.
Danielo - po pierwsze nie chodzilo mi o wyniki dwarfa. To byla tylko ta kropla... Cala sprawa jest o DM i o "oficjalnym" testowaniu tylko psow z Czech i Slowacji... I to nie sprawa "starego" testu jefty, ale calkiem nowa...

A co do wspolpracy. Uwierz mi, ze nie bylo mowy o JAKIEJKOLWIEK wspolpracy miedzy nami od czasu, gdy zaczelas mozliwosc badania psow uzywac jako szantazu... A sprawa z Hanka i "Margo atakujaca niewinne bidulki" tylko mnie utwierdzila w slusznosci tej decyzji...

I na serio mam tez dosyc wysluchiwania, ze testy z Urtrechtu sa nic nie warte tylko dlatego, ze pani hodowczyni XXX przebadala psy u Was... Mozesz ja brac pod swoje skrzydla i karmic trolla... Tylko pomysl, kto na takim szczuciu traci najwiecej...

A na koniec prywatnie dwa pytania:
1) Danielo dlaczego NIGDY nie napisalas sprostowania, gdy klamano na temat polskich psow?
2) Dlaczego tak wojujesz za Hanke skoro wszyscy wiemy, ze nie ma drugiej takiej osoby, ktora by poszkodowala tyle osob, psow, a mobbing uprawia od lat? Dlaczego jestes gotowa wyszydzic kazdego kto napisze choc slowo na temat tego co robi?

'Z PERONÓWKI'
FACEBOOK GROUP

Last edited by z Peronówki; 14-11-2012 at 19:43.
z Peronówki jest offline   Reply With Quote