View Single Post
Old 31-01-2006, 18:40   #19
z Peronówki
VIP Member

z Peronówki's Avatar

Send a message via MSN to z Peronówki Send a message via Skype™ to z Peronówki

Quote:
Originally Posted by magdalena
Donek jedyne co robi ( a mnie to przyprawia o palpitacje serca ) to uwielbia ściągać małemu skarpetki z nóg.
Widze, ze Dona chetnie oglada telewizje - w ostatnim programie "Zaloz sie!" border Agnieszki Boczuli mial za zadanie na czas sciagac skarpetki.... I teraz Dona zadna slawy trenuje....

Quote:
Originally Posted by joke
Na przywitanie mały (prawie 2 lata) jest bardzo wylizany, czasami trzeba pilnować by nie został stratowany.
To tez przerabialismy z Boltonem. On lubi dzieci, ale jego zabawy bywaja....drastyczne. I tego trzeba go bylo wlasnie oduczac - 50 kg szalejace z radosci rzeczywiscie moze dziecko stratowac...

Quote:
Originally Posted by Klara_i_Luna
Nie mam prawie żadnych doświadczeń: Luna-dzieci.
Nie ma? A patrzac jak ze spokojem podchodzila do bawiacych sie dzieci na boisku (na wystawie w Nowej Rudzie) bylam pewna, ze ma doswiadczenie jako nanka...

Quote:
Originally Posted by Klara_i_Luna
Wczoraj miałam bardzo przykrą sytuację. Luna "pogryzła" 7-latka, którego znała, ale nigdy się z nim nie bawiła gdyż chłopiec nie przepada za psami. Piszę w "" ponieważ żadnych obrażeń poza kilkoma małymi siniakami dziecko nie ma.
Tzn powiem tak - bazujac na tym, ze dziecko nie zostalo zranione mozna spokojnie przyjac, ze nie chodzilo o atak. Sila wilczaka jest ogromna - gdyby rzeczywiscie Luna zaatakowala na serio to sprawa wygladaja by calkiem inaczej...
....ale w zadnym wypadku nie ignorowalabym takiego zachowania. Wiem, ze teraz bylo zamieszanie, ale sprobuj sie potem dowiedziec dlaczego pies zaczal szarpac. Skoro chlopak nie lubi psow to moze zrobil cos co spowodowalo takie zachowanie? Jesli uda sie dotrzec do zrodla to mozna bedzie popracowac z Luna, aby w danej sytuacji juz tak sie nie zachowala. Najlepiej tak jak pisal Sebastian: prowokujac sytuacje z dziecmi....choc moze z innymi, ktore nie maja zlych doswiadczen....

'Z PERONÓWKI'
FACEBOOK GROUP
z Peronówki jest offline   Reply With Quote