View Single Post
Old 05-07-2012, 17:01   #23
Predator
Junior Member

Predator's Avatar

Quote:
Originally Posted by Gaga View Post
Szantaż w postaci słów, że ktoś sięgnie po drastyczniejsze środki, do mnie nie trafia.
Gaga przecież to nie szantaż a jedna z wielu możliwości.
Quote:
Nie pisz mi, że znikną tematy o doświadczeniach
Heh stare nie znikną... tylko nowe przestaną się pojawiać
Quote:
To nie jest wstyd, ani porażka życiowa, że chwilowo dajemy się pokonać problemowi. Jak dotąd nawet wilczakowe hardcore'y oswoiły zostawanie w domu, choć my-właściciele nadal mamy w pamięci te potężnie stresujące czasy. Więc się da, ale jak pisał m.in. Jaskier-są wzloty i upadki ale trzeba być konsekwentnym (coś podobno deklarowałeś w tej dziedzinie?)
Nie wiem co Ty uważasz ale ja nie czuję żebym poprzez stosowanie innych rozwiązań został pokonany... za to napewno takim bym się czuł gdybym powiedział a "mam to w ekhm - oddaje hodowcy/zostawiam w lesie/wpuszczam pod auto ". Natomiast co do konsekwencji to jest tak dokładnie jak kiedyś pisałem - nic się nie zmieniło i nie zmieni.
Quote:
Ja osobiście buntuję się przeciwko metodom, które (IMO) są nieetyczne i idą na skróty, często kosztem psa.
Gaga teoria teorią praktyka praktyką a czas czasem Jak rozumiem wyciszanie ludzi lekami też jest nieetyczne... A uwierz mi kosztem psa to dopiero by było w niektórych przypadkach... Natomiast zapewne zgadzamy się co do jednego -> głupim rozwiązaniem jest stosowanie tej metody tylko dlatego, że ktoś się leni czy chce mieć "szybkie" wyniki bez wkładu wysiłku.

Pozdrawiam

Last edited by Predator; 05-07-2012 at 17:04.
Predator jest offline   Reply With Quote