View Single Post
Old 23-01-2012, 12:37   #16
Gipson
Junior Member

Gipson's Avatar

Send Message via Gadu Gadu to Gipson

Quote:
Originally Posted by Nietoperka View Post
Bo że na WD rządzi Peronówka to widać na pierwszy rzut oka - każdy kto się w czymś nie zgodzi jest niedouczony, ma złego psa ze złej hodowli, a w ogóle to nie powinien się wypowiadać nie mając wilczaka od 10 lat :P (bo przecież wilczak to nie pies, więc dłuższe doświadczenia z innymi psami się w ogóle nie liczą). Może przerysowuję ale tak to wygląda. Więc jak nie przyklaskujemy w każdej kwestii to jesteśmy źli
Ja nie mam psa z Peronówki. Jak szukałem Wilczaka to też trafiłem na Peronówkę i też chciałem psa od Margo. Byłem całkowicie zielony w temacie a obozy były mi obce. Wyszło jak wyszło... wziąłem psa z innej hodowli. Miałem uraz i wewnętrzny żal do Margo, ale po jakimś czasie wszystko sobie wyjaśniliśmy. Jednak nie rzucałem się z zacietrzewieniem szukając pretekstu do kłótni.
Wychodzę również z założenia, ze jezeli nie znam się na czyms bardzo dobrze to nie bede sie bez sensu wypowiadal, jak nie jezdze na wystawy to ich nie komentuje, jak nie wiem w jaki sposob oceniacne sa psy w innych krajach to nie porownuje.
Nie mam też wilczaka od 10 lat a czasem opiszę swoje doświadczenia bo moze to komus pomoże.

Przez długi czas myslalem że w wątku Wystawa w Gdansku -> ogony -> betonowe monolity, chcecie po prostu kłócić się z Margo. Teraz widzę że jest w tym coś głębszego... głośno mówicie NIE wszystkim podziałom i obozom. Zapewne takie dyskusje prowadzicie na pozostałych forach (nie wiem, nie śledzę na bieżąco). Jednak nie moge uwolnic się od uczucia że w Waszej bezstronności jesteście stronniczy. Będąc "wolni" przynależycie. To tylko moje subiektywne wrażenie... Moze to sie za chwile zmieni bo przede mna jeszcze troche postow w tym temacie.
Pisze teraz bo wydaje mi się ze za bardzo szufladkujesz i rzeczywiście niektóre rzeczy są nazbyt przerysowane.

A tak w ogóle to chciałbym Was poznać na żywo, jestem Was bardzo ciekawy. Będziecie na jakiejś najbliższej wystawie?

Last edited by Gipson; 23-01-2012 at 14:34.
Gipson jest offline   Reply With Quote