View Single Post
Old 12-12-2011, 07:48   #78
GRABA
Senior Member

GRABA's Avatar

Quote:
Originally Posted by shaluka View Post
P.S. Choć przyznam, że oddział się nie popisał... a wręcz zakpił, bo jak nam już tak nie zależy na pucharkach, tak w tym roku za BOB'a było.. dentastix, pedigree jedna paczuszka z dołączonym tym czymś co ma niby zastępować monetę w wózkach, w marketach, a przecież to za darmo dostaje się na Słowacji i w Czechach.. Ciekawe co zrobili z tymi wszystkimi pieniędzmi od wystawców, bo medale też były symbolicznej wielkości ( uderzam do tego, bo spotkałam się z młodymi wystawcami i znajomymi co zdobyli swojego pierwszego BOB-a i było im zwyczajnie przykro..). Myślę,że to jest brak szacunku dla wystawcy, bo opłaty małe nie są.
Oj tam oj tam! Związki nie mają już obowiązku przyznawania medali także trzeba się cieszyć z tych liliputków - dla mnie to też pogarda wystawcy!
Zobaczcie ceny medali jakie są onlie - no sorry, ale od razu można przeliczyć ile jeden wystawca "funduje" medali. Niech z dyplomów zrezygnują, to już taniej będzie, bo często na wystawach dostaję dyplom .... szkoda słów - a koszty druku są spore.
Gratuluję ukończenia Championatów - duże brawka.
Beatce dziękuję za pokazanie Bachunia -biedaczkowi w tak świetnym futrze musiało być bardzo gorąco

http://darwilka.blogspot.com/

GRABA jest offline   Reply With Quote