Quote:
Originally Posted by shaluka
P.S. Choć przyznam, że oddział się nie popisał... a wręcz zakpił, bo jak nam już tak nie zależy na pucharkach, tak w tym roku za BOB'a było.. dentastix, pedigree jedna paczuszka z dołączonym tym czymś co ma niby zastępować monetę w wózkach, w marketach, a przecież to za darmo dostaje się na Słowacji i w Czechach.. Ciekawe co zrobili z tymi wszystkimi pieniędzmi od wystawców, bo medale też były symbolicznej wielkości ( uderzam do tego, bo spotkałam się z młodymi wystawcami i znajomymi co zdobyli swojego pierwszego BOB-a i było im zwyczajnie przykro..). Myślę,że to jest brak szacunku dla wystawcy, bo opłaty małe nie są.  
|
Oj tam oj tam! Związki nie mają już obowiązku przyznawania medali także trzeba się cieszyć z tych liliputków

- dla mnie to też pogarda wystawcy!
Zobaczcie ceny medali jakie są onlie - no sorry, ale od razu można przeliczyć ile jeden wystawca "funduje" medali. Niech z dyplomów zrezygnują, to już taniej będzie, bo często na wystawach dostaję dyplom .... szkoda słów - a koszty druku są spore.
Gratuluję ukończenia Championatów - duże brawka.
Beatce dziękuję za pokazanie Bachunia -biedaczkowi w tak świetnym futrze musiało być bardzo gorąco