Quote:
Originally Posted by Pavel
Tak jen na okraj - v Praze jsem se měl sejít s jednou chovatelkou, která přijede na mezinárodku. Napsala mi, že bychom se měli sejít někde mimo, že nechce abych za ní chodil na výstavišti aby nás spolu Ing. Soukupová neviděla a při hodnocení ji kvůli tomu nepoškodila.  Upozorňuji, že se jedná o člověka, který je v Klubu krátce a se kterým se neznám a nikdy jsem ho neviděl.
|
Chjo... tak naposled, pro všechny nové čévéčkáře...
Jak jsem napsal, s Ing. Soukupovou nejsme zrovna kamarádi, ale tady se jí musím zastat. Nemyslím si (nebo spíš jsem přesvědčen o tom), že důvodem pro to, aby něčího psa poškodila při posuzování by pro ni mohlo být to, že se dotyčný baví s Hanuškou (Skoupým, Hubáčkovou, Matušincovou.....)
Stejně tak nikdo, kdo má psa z Molu Es, nemusí mít nejmenší obavy s ním přijít na svod nebo bonitaci... to se totiž taky říkalo (vím to přímo od lidí co tyto psy mají), že nová CHK nepustí tyto psy do chovu...
Je to všechno kravina, lidi se spolu mít rádi nemusí, ale pes si nevybírá u koho žije nebo kde se narodil. Pokud jde o psy, tak - pokud dotyčný neztratil poslední kousek zdravého rozumu - jdou osobní lidské spory stranou. Nikdo aspoň trošku soudný nebude poškozovat psa jen proto, že pochází z chovatelské stanice XY nebo že se jeho majitel baví s někým...
viz. třeba můj vrh F - jeho otcem je Orion z Molu Es (světe div se, je přece od Ing. Soukupové!), pes který má sice nějaké nedostatky (jako ostatně každý, nikdo není dokonalý), ale z mého pohledu i výrazné kvality. Myslím, že štěňata z vrhu F jsou velmi povedená.
Trošku zdravého rozumu a nenechte se nikým strašit.
Karel S.