View Single Post
Old 05-12-2005, 10:06   #2
BrunhoferovaV
Junior Member

BrunhoferovaV's Avatar

Send a message via ICQ to BrunhoferovaV

Zdravím,
konkrétně se svou fenou s dominancí problém nemám, nikoho si výrazně nepodřizuje, když ano, vystačí si s vrčením, které ale okřikuju. Toho jiného pejska totiž nemusí vůbec řešit, když se jí nelíbí může se mu vyhnout. Je tříletá, takže myslím, že kdyby nějaká výraznější puberta byla - měly bychom už to za sebou. Měla jsem to štěstí, že mi jí pomáhala vychovávat smečka BO, kde byly jak starší feny, tak mladší psi. Když jsem u toho, ustojí i naskočení od jiného psa (ale musím ho hned já nebo majitel strhnout pryč). Vždycky jsem všechno řešila nesmíš, neřeš, jdeme...
Minulý týden se mi stalo něco s čím máte problém vy, ale z té druhé strany. Mám ještě jednu fenu (18ti měsíční BO - tervuerenku) a napadla mi jí mladší cizí ČsV. Nadšená jsem z toho nebyla, tak se nedivte, že se Vás pejskaři bojí. Není to moc příjemný, když už jsem po opakovaném ataku tu ČsV tahala z té své. Naštěstí se páníček byl i ochoten o tom bavit, tak doufám (přeju mu), aby to změnili. Následky to snad mít nebude (u tervice), ona se celkově psů spíš bojí, tak jí tenhle zážitek k důvěře ke psům moc nepomohl...
BrunhoferovaV jest offline   Reply With Quote