View Single Post
Old 29-06-2011, 19:47   #27
Gia
K-Lee Family

Gia's Avatar

Send a message via Skype™ to Gia Send Message via Gadu Gadu to Gia

hehehe, wyniki które znam dodałam, czekają na dodanie i dopiero wtedy będę mogła wrzucić zdjęcia
Faktycznie ciężko to spotkanie nazwać obozem. Była psia olimpiada w piątek, przeróżne mniej lub bardziej dziwne zadania w niestandardowym wydaniu Kalinka stanęła na drugiej lokacie
W sobotę wystawa. Około 20 psów i 26 suczek, plus babyki, które miały jakby swoją osobną wystawę, nie ujęte w katalogu, więc nie zanotowałam które się wystawiały a które nie
Rasę wziął chyba Darky Crying Wolf, chyba, bo troszkę co innego było w katalogu a co innego w realu Najlepszą suką została Alpha Lobin de la Torre - ona ma łapy długie do nieba, sędzia był pod ogromnym wrażeniem
Kalinka w swojej klasie miała jedną konkurentkę i udało się zwyciężyć, więc jest pucharek - dla każdego zwycięzcy klasy było trofeum - i kolejna łapka do championatu Niemiec Najbardziej dumna jestem z naszych szczeniaczków, które debiutowały na tej wystawie. Oba oceny wybitnie obiecujące, sędzia powiedział, że niestety tylko taką może dać ocenę, choć już zasługują na doskonałe. Amarok pierwszy na 4 pieski, Aslan 4 na 8 suczek, choć łysa jak kolano. Więc debiut jak najbardziej udany
W niedzielę przegląd młodych i bonitacja. Moje "maluszki" zdobyły ponownie oceny wybitnie obiecujące a podczas bonitacji przy okazji zostały "ostrzelane". Rapidkowi strzały nie przeszkodziły spać dalej nieopodal, a Fuercikowi ziewać z gorąca...

Poza tym, rewelacuyne spotkanie, możliwość poznania świetnych ludzi, dużo zabawy, śmiechu i niemieckiego piwka. Dużo nowych przyjaźni, postanowień i planów, tak więc za rok będziemy tam znowu

Jakieś pytania jeszcze?

Gia, K-lee Vornja z Peronówki & Gran Rosa Amiga Atropa Bella Donna...
Gia jest offline   Reply With Quote