View Single Post
Old 05-11-2003, 00:15   #11
Mirkawolf
Member

Mirkawolf's Avatar

Send a message via ICQ to Mirkawolf Send a message via Skype™ to Mirkawolf

Quote:
Originally Posted by Pavel
Mirko, Ty jsi taky horká krev a hned vyskočíš . Ona situace po osobním rozhovoru s majitelem není až taková, jak se jevila. On byl prostě v úzkých. Chovatelka ho odmítla, jeho přítelkyně má nepříjemně pokousaný obličej a navíc čeká přírůstek do rodiny. Majitel byl tak trochu zahnán do kouta. Navíc na veterině narazil na "veterináře", který když slyšel, že pes pokousal člověka řekl : "... jednoznačně okamžitě utratit ...".
No já jsem možná horká krev, ale v tomhle případě mě už napadá jedině, že i pan veterinář se moc dívá na Novu!
Ja za to nemuzu, ale vzdycky me nastve, kdyz si nekdo poridi psa, pak se o nej nestara jak pes potrebuje (a to vcetne vycviku a vychovy) a pak se divi, kdyz to spatne dopada. Majitel je v uzkych a nesnazi se to resit zmenou pristupu ke psovi, ale tim, ze psa necha utratit a nebo mu ted armada lidi bude shanet pro psa noveho majitele. To je vazne zodpovedne reseni.

No nic, uz budu zas chvili mlcet, psovi preju, at se pro nej najde po vsech strankach dobry novy majitel. Puvodni majitel at si jde radsi koupit plysoveho medveda.

Mirka
Mirkawolf jest offline   Reply With Quote