View Single Post
Old 31-12-2010, 16:23   #170
z Peronówki
VIP Member

z Peronówki's Avatar

Send a message via MSN to z Peronówki Send a message via Skype™ to z Peronówki

Quote:
Originally Posted by Gaga View Post
Nie zmieniaj kontekstu, to jest OFF w tym wątku, ale stwierdziłam Twoje kłamstwo, że przebadałaś swoje psy, czego nie zrobiłaś.
Gaga, klamstwem jest twierdzenie, ze napisalam GDZIEKOLWIEK, ze to ja BADALAM SWOJE PSY!!!

A co do kontekstu:
Quote:
Originally Posted by Gaga
Quote:
Originally Posted by Margo
Wyjasnienie jest proste: sa hodowle, ktore przebadaly juz wszystkie swoje psy. Moglo byc i 5 zdrowych, a wystarczylo, ze trafial sie choc jeden pies nosiciel, aby nie opublikowaly nawet jednego wyniku. Bo jesli wrzuca 5 dobrych, to "grzesiowie" spala ich na stosie za ten jeden wynik...
Sorry ale leci bzdurą na kilometr! Chciałabym zobaczyć to nowe zjawisko, kiedy najbardziej pożądany wynik jest ukrywany.
Nie mialo to NIC wpolnego z moja hodowla... Chodzilo o opisane przeze mnie zjawisko, ktore ISTNIEJE. I na kazdym kroku sa tego dowody...

Quote:
Originally Posted by Gaga View Post
Wracając do tematu: uczciwy człowiek nie zastanawia się jakie ma zrobić badania aby INNI go nie zakwestionowali, bo mu nie przychodzą takie cuda do głowy (mierzenie innych wg siebie). Jeśli czuje potrzebę - robi badanie, jak ma wynik to go podaje. Nie ma innej drogi. Reszta to dorabianie bajeczek.
Sorry, ale Eurysie nie dorabiaja bajeczek... Ich pytanie (o "waznosc" wynikow badan Danieli) stawialo sobie wiecej osob...
Post Rybki konczy chyba jednak sprawe...

'Z PERONÓWKI'
FACEBOOK GROUP
z Peronówki jest offline   Reply With Quote