Quote:
Originally Posted by Gaga
Nie zmieniaj kontekstu, to jest OFF w tym wątku, ale stwierdziłam Twoje kłamstwo, że przebadałaś swoje psy, czego nie zrobiłaś.
|
Gaga, klamstwem jest twierdzenie, ze napisalam GDZIEKOLWIEK, ze to ja BADALAM SWOJE PSY!!!
A co do kontekstu:
Quote:
Quote:
Originally Posted by Margo
Wyjasnienie jest proste: sa hodowle, ktore przebadaly juz wszystkie swoje psy. Moglo byc i 5 zdrowych, a wystarczylo, ze trafial sie choc jeden pies nosiciel, aby nie opublikowaly nawet jednego wyniku. Bo jesli wrzuca 5 dobrych, to "grzesiowie" spala ich na stosie za ten jeden wynik...
|
Sorry ale leci bzdurą na kilometr! Chciałabym zobaczyć to nowe zjawisko, kiedy najbardziej pożądany wynik jest ukrywany.
|
Nie mialo to NIC wpolnego z moja hodowla... Chodzilo o opisane przeze mnie zjawisko, ktore ISTNIEJE. I na kazdym kroku sa tego dowody...
Quote:
Wracając do tematu: uczciwy człowiek nie zastanawia się jakie ma zrobić badania aby INNI go nie zakwestionowali, bo mu nie przychodzą takie cuda do głowy (mierzenie innych wg siebie). Jeśli czuje potrzebę - robi badanie, jak ma wynik to go podaje. Nie ma innej drogi. Reszta to dorabianie bajeczek.
|
Sorry, ale Eurysie nie dorabiaja bajeczek... Ich pytanie (o "waznosc" wynikow badan Danieli) stawialo sobie wiecej osob...
Post Rybki konczy chyba jednak sprawe...