View Single Post
Old 29-11-2010, 16:12   #33
Marinette
Junior Member

Send a message via ICQ to Marinette

Quote:
Originally Posted by Hanka View Post
Možná, že píšu pozdě....Před dvěma roky měla moje fenka velké problémy, skoro mi umřela. První doktor- laryngidita, druhý doktor v okresním městě po rtg a sondě s kamerou- rakovina plic, utratit. Na poslední chvíli a radu Lucky jsme rychle jeli do Prahy do Jaggy. Tam chvíli nevěděli, ale nakonec ji zachránili, rakovina to nebyla. Byť rtg, příznaky téměř identické.
Držím Cherry palce, je to smutné......
Dneska jsme byli na první chemoterapii. Oči má v hrozném stavu - hodně zakrvené, ale doktor říkal, že jsme to chytli včas. Prognozy jsou samozřejmě nic-moc pozitivní. Myelidní leukémie je bohužel ten horší typ leukémie. Zkouším tak nějak všechno, co se dá... homeopatiky, bylinky... Doktor slíbil objednat nějaké speciální konzervy s velkým množstvím tuků - výživa a podpora... jestli to bude jíst.

Převoz do Prahy by nebyl dobrý nápad, ale děkuju za radu. Každý den máme naplánovanou chemoterapii a dneska na ní bylo vidět, jak jí to vyčerpává. Teď leží vedle mně - spí...zdá se v klidu. V praze by jí chtěli hospitalizovat a ona je bez nás strašný nerv.
Přemýšlím, jestli výsledky testů nenascanovat a zkusit je poslat do Brna...někam jinam. Víc hlav - víc ví. Hlavně nějaké podpůrné léky a vitamíny bych pro ní potřebovala.

Doktor Huml v Plzni se mi zdá vcelku ochotný. Jestli je to kapacita nevím, ale teď stejně jinou možnost nemáme. Doktor tvrdil, že v tomto případě byla leukémie jednoznačně prokázána, aniž by museli dělat odběr kostní dřeně. Chtěla jsem, aby jí totiž udělali další testy. Tak nevím, jestli se v tom ještě víc vrtat, nebo prostě už připustit, že bojujeme s leukémií.
Marinette jest offline   Reply With Quote