Quote:
Originally Posted by Hanka
Možná, že píšu pozdě....Před dvěma roky měla moje fenka velké problémy, skoro mi umřela. První doktor- laryngidita, druhý doktor v okresním městě po rtg a sondě s kamerou- rakovina plic, utratit. Na poslední chvíli a radu Lucky jsme rychle jeli do Prahy do Jaggy. Tam chvíli nevěděli, ale nakonec ji zachránili, rakovina to nebyla. Byť rtg, příznaky téměř identické.
Držím Cherry palce, je to smutné......
|
Dneska jsme byli na první chemoterapii. Oči má v hrozném stavu - hodně zakrvené, ale doktor říkal, že jsme to chytli včas. Prognozy jsou samozřejmě nic-moc pozitivní. Myelidní leukémie je bohužel ten horší typ leukémie. Zkouším tak nějak všechno, co se dá... homeopatiky, bylinky... Doktor slíbil objednat nějaké speciální konzervy s velkým množstvím tuků - výživa a podpora... jestli to bude jíst.
Převoz do Prahy by nebyl dobrý nápad, ale děkuju za radu. Každý den máme naplánovanou chemoterapii a dneska na ní bylo vidět, jak jí to vyčerpává. Teď leží vedle mně - spí...zdá se v klidu. V praze by jí chtěli hospitalizovat a ona je bez nás strašný nerv.
Přemýšlím, jestli výsledky testů nenascanovat a zkusit je poslat do Brna...někam jinam. Víc hlav - víc ví. Hlavně nějaké podpůrné léky a vitamíny bych pro ní potřebovala.
Doktor Huml v Plzni se mi zdá vcelku ochotný. Jestli je to kapacita nevím, ale teď stejně jinou možnost nemáme. Doktor tvrdil, že v tomto případě byla leukémie jednoznačně prokázána, aniž by museli dělat odběr kostní dřeně. Chtěla jsem, aby jí totiž udělali další testy. Tak nevím, jestli se v tom ještě víc vrtat, nebo prostě už připustit, že bojujeme s leukémií.