to obdobi nesamostatnosti,kdy vyla trvalo asi pul roku,pak prestala ze dne na den. v dobe stehovani ji byl pres rok a pul,takze jeste hodne mlada. cim je starsi tim opravdu vic spi.
rano chodime nekdy 5 km a to vstavam v pul pate, nekdy jen vyvencit a to vstavam kolem pul seste,chodim do prace na sedmou.
potvora ma vnitrni hodiny a kdyz slysi budik,ihned se zveda a o vikendu na nas kouka v tyhlety hodiny zhruba a chce jit curat. ale ja s ni jdu i takhle brzo s tim,ze se pak vracim do postele a ona vi,ze nema prudit a budit.tak si jde lehnout taky.
Baro,jestli myslis pouzit obojek proti stekani nebo vyti,tak nam to nefungovalo.meli jsme ten i na impulsy,ackoliv ja jsem tak nejak proti temhle pomuckam,ale clovek ze zoufalstvi zkusi vsechno,hlavne aby byl klid,protoze resi sousedy,ze jo.
srst na krku ma tak tlustou,ze ty elektrody absolutne nemely sanci dostat se na kuzi. vime to z nahravek,ze ackoliv vyla,tak se nic nestalo. meli jsme to totiz pusteny i na zvukovy signal...myslim,ze je to hodne o veku a casem se zklidni. ja bych tu loznici a vlastni pelech zkusila. jak pise Mackie,tresty musi byt srozumitelne a pes vedet za co to je.
|