View Single Post
Old 04-11-2010, 11:45   #137
Mackie
Junior Member

Mackie's Avatar

ignoracia je dobra cesta, ak ma clovek cas nejaky ten rok-dva a trpezlivych susedov
cely ten kolotoc je o nesamostatnosti psa a obcasnom "pokazeni" zo strany rodinnych prislusnikov
mne fena nabehla na tichy rezim asi po roku a ze v noci sa spi, to jej tiez dlho trvalo pochopit, brala som jej na noc hracky, byt som mala prenajaty prakticky beznabytkovy, takze nemala co nicit, takze zrejme z nudy nakoniec isla spat
ako si mnohi vyskusali, "unavit" psa je nemozne, a skor naopak, este ho to nabudi na dalsiu cinnost, takze napr. ja som zastanca pred spanim len kratkej cik prechadzky a uz ziadne rozptylovanie a hranie ale tiche kludne chystanie sa na spanok

ale to rano - nech skusia napisat dalsi, ktori maju s tymto problem, ja mam obludy v posteli a kym sa nedvihnem (a casto ani potom), tak nic neriesia
akurat ked pridem z prace, tak vtedy zacnu v tej izbe vyskakovat po dverach a vyknukavat (teda len ten jeden) a tak si davam nacas kym ich pustim, kym sa neskludnia, nestisia, nesadnu na povel a necakaju, kym dvere otvorim
Mackie jest offline   Reply With Quote