View Single Post
Old 04-11-2010, 09:17   #124
Bára
Junior Member

Bára's Avatar

Ahoj, se psem nejsou žádné výraznější problémy, je hodná...Skoro se stydím sem psát, protože kdžy čtu ty zážitky tady - roztrhané oblečení, vykousané zásuvky, rozbité dveře...to u nás není.

Ale máme problém s nočním randálem. V noci zavřu psa do kuchyně, ona chvíli kníká, ale jelikož je v bytě klid, brzy se zklidní taky. Ale ráno je to něco úděsného. Dělá bordel (třeba vyskakuje na dveře) ale hlavně kňučí a to fakt usilovně. Už se bojím i sousedů. Přítel z toho taky není nadšený, potřebuje být vyspalý do práce. Vstává v cca 6.30 a tak od 5.30 (přítel tvrdí, že dříve) se pes začíná projevovat. Je mi jasné, že si zvyknul na pravidelné vstávání přítele a mě a teď v očekávání našeho příchodu jančí.

Nemáte jakýkoliv nápad, co s tím? Nějaký náhubek, obojek, tresty? Bojím se, že to bude horší a horší. Napadlo mě taky psa si nevšímat a prostě ho nechat v kuchyni, ale nějak ho vyvenčit musím.

Přítel by tam nejradši pokaždý když pes zařve vlítnul a psa majznul...ale to je podle mě cesta do pekel, pes rychle zjistí, že kníkání = příchod páníků
Bára jest offline   Reply With Quote