Thread: Offtopic
View Single Post
Old 10-07-2005, 17:26   #20
KarelKadlec
Junior Member

Když tedy pravda, tak pravda. Úplně prvotní žádost o stažení adresy a telefonního čísla, na kterou jsme okamžitě reagovali stažením kontaktů, byla zaslána 26.1.2002 a důvodem nebylo nějaké nepřátelství k našemu webu nebo pocit, že je "diletantský". Motivem bylo, že pan Kadlec a paní Neomillnerová jsou aktivní v sadomasochistické komunitě (http://www.bdsm.cz) a proto nemají zájem o zveřejňování svého kontaktu.
A mimochodem, o jaké nepravdivé informace se jedná ?

Ano, Pavle, jsme členy různých komunit (např. letenské, sci-fi a fantasy, ACHV a podobně), ale nevím nic o tebou vybájené sadomasochistické komunitě, ledaže by tě oslovilo téma na http://www.ds-life.cz/, které bych pokládal za odpovídající tvému intelektu.
Server www.bdsm.cz je literárně naučný magazín se zaměřením na psychologii lidských vztahů a Petra Neomillnerová je šéfredaktorkou, a s Valáškem a se mnou spoluautorkou designu. Tam by ses ty, Pavle, se svým psaným projevem těžko dostal, možná do rubriky od čtenářů.
Naše žádost o odstranění jakékoliv zmínky o našich fenách pramení z velmi špatných zkušeností s administrátory tohoto webu.
Neoprávněné zveřejňování zavádějících informací, ke všemu získaných podvodem, je prostě drzost, která vám místním ovšem nechybí.
Opět opakuji nic vás neopravňuje zveřejňovat jakoukoliv informaci o nás a našem majetku a vaše povýšené jednání zasluhuje exemplární potrestání, ke kterému už v rámci klubu došlo a ty, Pavle Hanuško, jsi svými intrikami, pomluvami a podvůdky zabránil svému vyloučení i vyloučení tvých polských přátel.

Ostatně jsem se doslechl, že rozjíždíte další pomluvy na Moniku Soukupovou. Buďte opatrní ... vaše chování je opravdu neomluvitelné.
Zatímco z vašeho rohu je slyšet hlas, cituji: "Z Molu nekupujte, tam je hodně displazie." Já jako důkaz podávám výsledky měřené DKK dvou našich fen, které jsou obě Z Molu Es a výsledek je u obou 0/0.
Zajímalo by mě, jak dlouho vám tyhle móresy bude tolerovat vaše udavačskoslídičské vedení v klubu, až se to bude týkat jich.
KarelKadlec jest offline   Reply With Quote