View Single Post
Old 15-09-2010, 15:33   #139
sdivokoukrvi
Member

Quote:
Originally Posted by mellorn View Post
ja prave odjakziva nesnasim vencit v parcich, o tom jsme se uz bavili a nedejboze ve spicce,protoze jsem trochu asocial a jsem taky ten typ,co radsi pujde vencit brzo rano nebo vecer a to jen s lidma a psama,ktery znam a kde se vim, ze kdyz se neco stane,tak si to vysvetlime a nebudeme z toho delat nejakou hysterii.dneska rano jsme potkali pani s tim uchrochtanym psem,ja jim rikam chroptici chyse,ale nevim,co je to za plemeno.je to samec a arwen si s nim chtela hrat,akorat me absolutne nevnimala a furt se za nim rvala,tak jsem ji dala sednout a kdyz se chtela zvednout za pani,tak jsem ji tu prdel primackla zpatky a pani na ni zacala sislat. a ze ten jeji pes taky neposloucha i kdyz na nej 10x vola,at jde k ni apod.
ale,kdyby mi haravici obtezoval pes,tak do nej pujdu i tvrde,at si nekdo zkusi mit reci,vetsinou jsou to chlapi,kterym je to jedno a mysli si,zes ni budes chodit kanalama nebo co...to jsem se ale rozhohnila

jo taky už mě nebaví chodit do parků ale když jdu do zoo stromovce se nevyhnu. Nechceš mi poslat na sebe telefon a domluvit se někdy na venčení? zajímalo by mě jak si arwen sedne s aryou( i když ta se furt ráda podřídí masochističtějším čubám)
sdivokoukrvi jest offline   Reply With Quote