View Single Post
Old 15-09-2010, 11:59   #137
sdivokoukrvi
Member

Quote:
Originally Posted by Tyger View Post
ja bych dnes mohla az pozdeji, nekdy po 4-5hod. odpoledni, zitra nemohu

OT: dnes mne zas nasrali magori psickari, nechapu proc ma nekdo psa, kdyz nerozumi ani jeho zakladnim projevum, ze se chce treab hrat s jinym psem, jen ja pak vypadam jako magor, protoze si vlk zmysli ze mne v danu chvili neposlechne na povel ke mne ( a jeste dobre ze mi do ksichtu milej pan nevstrikne obranny sprej ... joo a nebo typ "vemte si toho psa, muj jeste neni zaockovan! Kdyz vas neposloucha, nac s nim tady chodite." Ja nekteri lidi opravdu nechapu....
Hele v klidu. Já byla s Aničkou a Azíčkem v pondělí v zoo. Arya stále psům voní. A dem přes stromovku domů a najednou se k arya přihnal zlatej retrívr a naplácl se ji na zadek. Volala sem na pána aby si ho odvolal a nic, tak sem psa chytla za kšíry aby nemohl na arya a kšíry se v ruce rozepli. Pán se přiřítil, že sem nějaká kráva, co mu sahám na psa, ať jdu do prdele, že se přeci nemohlo nic stát. No já pěnila. Když už má psa na volno a mě obtěžuje tak snad něco dělám ne? příště budu na psy fakt hnusná. A už z dálky budu řvát, že pokud si ho nepřivolají tak dostane do držky mojí botou
sdivokoukrvi jest offline   Reply With Quote