Quote:
Originally Posted by Joanna
Gaga, nie przesadzasz? Przeciez to było PUSTE pudelko po butach!
|
No ale moglo byc pelne nie?? A co gdyby w pudelku byla bomba??
Quote:
Chego się miala suka czepiac??? Poczekaj, az dobierze sie do Twoich najnowszych kozakow 
|
Zdaje sie, ze to nieuniknione..kazdy z moich psow ma na sumieniu jakies wyjatkowe buty...ciekawe, ktore wybierze Cheitan...??
Quote:
Faktycznie, duzy z niego chlopak. Zycze Mu (tfu, Tobie i Romanowi) by docenil pokladane w nim zaufanie, wzial na siebie odpowiedzialnosc za otwarta klatke i byl w polowie tak grzeczny, jak Giga 
|
No wiec dzis ma egzamin, klatka zostaje otwarta, kuchnia i pokoje zamkniete - z wyjatkiem sypialni (gdzie jak wytypowalismy jest najmniej do pogryzienia ). W sypialni jest lozko a psy przeciez gdzies musza lezec!

Pisalam juz ze Roman przesunal sobie godzimy pracy - ja na ten tydzien tez, wiec od jutra co prawda wstaje wczesniej ale psy sa same juz tylko max 7 - liczac dojazdy..tyle , ze ja zacvzynam bic rekord swiata w predkosci jazdy na rowerze przez miasto ..13,5 km mam zamiar zrobic w max pol godzinki...a to nie bedzie latwe
Quote:
A 7 godzin to naprawde nieduzo (choc ja sie ciesze, za moj Ulubiony Mezczyzna ma taka prace, jaka ma i nasz ew piesior nie bedzie sam dluzej, niz przez te 5-6 godzin. Chyba, ze zdarzy sie jakis kataklizm, jak u Was  Ale znajac niechec Mezczyzny do pracy na etacie, na uszach stanie, by firma mu prosperowala  Len jeden 
|
Nie moge! z dobrobytu w glowie sie babie przewrocilo!! Taki skarb ma w domu a od leni go wyzywa...
tylko wiesz? Ja bym sie na Twoim miejscu zastanowila i juz zaklepala jakies kolejne szczenie...cos mi sie widzi ze
ta suka bedzie Andrzejowa - nie Twoja