Grin, jeszcze k woli ścisłości pytanie retoryczne: a jakie papiery do championatu międzynarodowego można otrzymać na wystawie międzynarodowej /bo w Białymstoku taka właśnie była/?
Pozdrawiam
....
Tylko wk.. mnie to klamstwo ladnie ubrane w niewiedze
-
mnie też, gdy łże się w żywe oczy: "nie znamy wyników konkurencji, bo padało, tralala..." a potem na forum olśnienie i potok fachowości.
Btd: ja nie mam bladego pojęcia, czy Twój pies mam jakiekolwiek dokonania. Twój pies i reszta polskich wilczaków pewnie ma całe kilogramy dokonań -ale czy ma to dla postronnych znaczenie? Czytając pławienie się w dokonaniach swojego psa niektórzy na pewno prowadzą nawet kartoteki /też psów konkurencji/. Ja tego nie robię. Gdybyś chciał, wiedziałbyś, że dla mnie te championaty, to zaspokojenie własnych pragnień. My na wystawy jeździmy rzadko, bo mamy inne priorytety. Warszawkę też opłaciliśmy, ale olaliśmy, bo były upały trudne do zniesienia dla psów.
A z tym kłamstwem... -nie oceniaj jedną miarą: na prawdę są ludzie, którzy mają gdzieś dokonania innych, bo nie muszą żyć życiem innych ludzi.
Ja Ci udowodniłam prawdę dot. Laili i Białegostoku -mogę przesłać skany.
A Ty z uporem bronisz kłamcę. Nie ma o czym gadać.
bo informacja jest latwo dostepna nawet dla debila -może debilom chce się sprawdzać takie informacje na stronach prywatnych danego psa /i jak widać to robią/ -mnie nie.