Thread: Akaša ArQeVa
View Single Post
Old 22-04-2010, 08:52   #102
yzengrin
Member

yzengrin's Avatar

Quote:
Originally Posted by Kalimero25 View Post

Ne, to, že kdokoli chtěl vidět Akašu opravdu hon není, ale to, jak tady nikdo nemá nic jiného na práci než řešit našeho psa, to už ano. (nota bene ve speciální diskuzi, která jaksi vytrhuje z kontextu původní příspěvek Jenika).
..původní příspěvek Jenika, který byl již ale také tak trochu OT. A to, že se zde rozpoutala debata týkající se Vašeho psa, rozpoutal taktéž Jenik, mimo jiné tím, že náhle psal/telefonoval/smskoval spoustě lidem, před kterými obhajoval své výroky, názory a postoje. Připadá mi logické, že dotčení, včetně mne, na to nějakým způsobem reagovali.

Quote:
Originally Posted by Kalimero25 View Post
Veřejně ukazujeme všechny naše psy, kdokoli se může přijet podívat, nabízela jsem to jednou, říkám to i podruhé. Není to vůbec moje povinnost, ale pouze dobrá vůle. Na ty lži už ani reagovat nebudu.
Pěkný večer všem nefanatikům.
..kdokoli se může přijet podívat, ale pouze sám. Není to trochu divné? Takto mi to napsal Jenik v mailu.."Mohu ti jí ukázat někdy v Praze, pokud jezdíš do Prahy, ale jen Tobě,.." Když je Vaše fenka v pořádku, proč máte takový strach ji ukázat? Tomu opravdu nerozumím:-/
Veřejně ukazovat Vaše psy není Vaše povinnost...nevím jak Vy, ale já mám přímo ve smlouvě, že se musíme účastnit svodu a bonitace..Samozřejmě, chovatel mne k tomu nemá jak donutit..ale ačkoli mám také i jiné priority, tak tohle je to nejmenší, co pro plemeno mohu udělat. Zvlášť, pokud chci mít chovnou fenu..což Jenik chce.
yzengrin jest offline   Reply With Quote