Quote:
Originally Posted by btd
Translate googla dosyc pokracznie tlumaczy, moglby ktos bardziej swiatly  wrzucic o co tej pani biegalo? Zapewne belkot, ale fajnie wiedziec co tam knuja 
|
Dokładnie bełkot. Nie jestem pewna czy to pani czy pan, ale mi w tłumaczeniu wyszło coś takiego - ktoś bieglejszy w czeskim może jeszcze poprawi.
"Czy możecie mi wyjaśnić, co to jest za miejsce dla fanatyków i sekty rasy czechosłowacki wilczak? Nawet po dwudziestu latach nie rozumiem kynologicznych ekspertów. Ale niektóre csv poznałem. Zawsze podkreślam - zawsze - było to złośliwe, niewyrównane, agresywne i podłe zwierzę, zagrażające innym psom w parkach. O ile mnie pamięć nie myli, szło o jakiś bolszewicki eksperyment który miał na celu uzyskać krwiożercze nuklearne bestie, ku ochronie naszego spokojnego snu przed naruszeniem granic naszego komunistycznego raju. Inicjator tego fantasmagorycznego pomysłu był rzekomo niedawno za coś w kynologii wyróżniony i ten dziwny pomylony agresywny pies-wilk mutant żyje dalej. Niestety. Ale może się mylę, może chodzi o to że tego mutanta hodują tacy ludzie jak wy jesteście, którzy twierdzą, że najbardziej niebezpiecznym psem jest labrador i dalsza rozmowa jest bezsensowna."