View Single Post
Old 10-02-2010, 02:34   #87
Undertaker
Member

Ach jo, tady si zas někdo nahnal triko, jak udělal dobře. Nejsmutnější na tom je, že celou akci podtrhla myslím dlouholetá uživatelka poradny Rudolfa Desenského Luxo a její parta.Jestli kterýkoliv z těch psů přežije rok 2010, tak bude mít víc štěstí než si kdo dokáže představit. Nebo nám Luxo o nich bude podávat zprávy?
Když se "ztratili", dělala mrtvého brouka, ale nakonec se prosáklo, že je ona a její parta "zachránců" dostala do jakéhosi "útulku" (podle zkušeností spíš koncentráku) v Korňi.
Rozhodil jsem inzeráty mezi českými ČVčkáři, kterým to nebylo lhostejné, v pátek všichni inzeráty stahovali, protože "Psi z objektu zmizeli a nikdo neví, kde jsou" a přesto když jsem v pátek dojel k Rudovi, tak byl zklamaný, protože měl o všechny rok (a půl) staré psy zájemce. Já mohl odvézt v případě potřeby dvě štěňata a i po stažení inzerátů jsem měl během víkendu 5-6 telefonátů od vážných zájemců o ty starší jedince.
O tu fenu s PP šlo až na posledním místě. O tu byl zájem dost velký a kdyby byla volná, vzal by si jí někdo, kdo by na ní pracoval a pokusil se projít bonitaci a v nejlepším případě ji uchovnil. Takhle bude buď sloužit k výrobě bezpapíráků nebo se po ní slehne zem. Měla pravděpodobně poslední šanci.
Pro mě obrovská prohra. Takhle jsem za blbce já a i všichni, kteří se snažili mi pomoct a dávali si to na stránky, případně rozhazovali sítě dál a dál. A o osudu těch psů ani nemluvím. Sám vím, co dokáže člověku takové ČVčko dát a je škoda, že tato nedostala šanci dělat někomu radost.

Zkrátka díky některým naprosto zmršená akce. Stačilo jen odložit vlastní ego a myslet ve prospěch těch psů. Pokud si Ruda nemohl (vím, že v sobotu mohl) vzít hafany všechny, mohli si "zachránci" vzít ten zbytek. Jsem přesvědčen, že alespoň ta první část by měla daleko lepší život než má teď a bude mít do budoucna. Když už nic jiného, tak budiž tento případ odstrašujícím případem pro další podobné situace. Škoda, že zrovna na plemeni, které je mému srdci nejbližší
Undertaker jest offline