Ahoj, pokud je ten byt družstevní a váš, dost pochybuju, že by vás někdo mohl vystěhovat. Je to váš majetek a max. by vás mohli udat na městský úřad a nějaký ochranáře, ale z toho by byla tak max stovková pokuta. Oni kdyby to na vas sousedi takhle zkusili, tak by brzo zjistili ze s tim moc nenadelaj. Zadnej zakon nezakazuje mít doma psa, jen nesmis rusit nocni klid a nesmis ho tyrat. Jeste mne napada, ze byste ji mohli poridit na hrani treba kotatko

. To by ji snad zabavilo, a byl by klid :-).
No a ted vazne ke Tvemu dotazu: Na Jiznaku to muzes zkusit, ale moc bych se na ne nespolehal, zdalo se mi, ze jsou dost neochotny. Na druhou stranu kotce jsou zdeny a je jich tam celkem dost, ale nevim jak jsou plny. Zrovna na JM se ale na CSV koukaj trochu zkrz prsty. Chodim cvicit do Hostivare, tam jsou prima lidi, ale kotcu je tam malo a musel bych se Ti zeptat. Jinak bys musela samostatne zkusit nejaky dalsi cvicaky nebo si najit skolky na netu.
Vim ze se to snadno rika, protoze ja takovy problemy nemam (nebo o nich nevim - uz to nesleduju a nikdo si nestezuje), ale podle mne odkladani do kotcu, zvlast kdyz je zvykla byt v teple v byte vam dlouhodobe asi moc nepomuze. Navic tam nebude mit vase pachy atd. ... zkratka stuj co stuj by si mela zvyknout byt sama doma, s ohledem na budoucnost a bez ohledu na sousedy.
Ted jsem mluvil s vycvikarem z Hostiku a bohuzel ... maji tam dva kotce celkem OK, ale ty jsou obsazeny a ten zbytek by nedoporucoval, protoze jsou polorozpadly :-(