tak jsem tu zas.bohuzel vymekl pritel a po slyseni nahravky z predvcerejska a vcerejska,kdy mela vyci intervaly co 7 minut,asi minutu az dve,rikal,ze s tim musime neco udelat. ma proste strach ze souseda,ktery dela tu nocni a navic se na to zkousel divat objektivne,ze u toho se neda spat. nevyje sice cely den,ale zvuk je to intenzivni. mela i hodinove pauzy,ale pritelovi pochodujou nervy hlavne s tim,ze ma strach,ze nas druzstvo muze vystehovat. takze hledam denni skolku. mam dotaz na honzu jerabka.nerikal jsi nahodou,ze na cvicaku na hajich je moznost pronajmu kotce? nebo nekde jinde na cvicaku? ja bych ji mohla umistovat vzdycky ke znamym,ale nechci je porad otravovat a navic by to bylo do konce jejiho zivota nebo do konce zivota souseda

.navic baba nad nama v nedeli prisla s tim,ze tam pritel seka drevo-nesekal,brousil nuz a ze nas pes cely vikend steka. coz je blbost,pac ona nesteka a uz vubec ne v nasi pritomnosti a hlavne tam nebyla,byli jsme na petrine. ale baba tomu stejne neverila. takze nalada je vice nez spatna a ja se ji vzdat nechci.a odchazet s ni taky ne,nemame kam jit,s vlcakem vas nikde nevemou a navic by vsude vyla. neni to lehka situace.,ale nejak to vyresit musime.