View Single Post
Old 09-01-2010, 15:42   #97
PavelzMalehoraje
Junior Member

Default Dopis ?

Koukám že to tady stále ještě žije a také jsem si nemohl nevšimnout že je tu spousta SPEKULACÍ a LŽÍ , aby byli všichni v obraze, tak tu zveřejním již zmiňovaný e-mail který někteří z Vás nejspíš už četly, nic jsem na něm neupravoval ! jak jsem ho dostal tak tu je v celé své kráse...
----------------------------------------------------------------------

Dobrý den,
nemohu se nevyjádřit k informaci,která se objevila na oficiálních stránkách KCHČSV.Jedná se o nechtěné nakrytí feny Dixie.
Pohybuji se mezi majiteli současných odchovů pana Čermáka,proto také budu reagovat.Sama se pozastavuji nad faktem co je možné.

Začalo to v dubnu 2006 na MVP v Českých Budějovicích.
Otázka od majitele ČSV zněla,proč nemůže pan Čermák zopakovat krytí.
Má odpověď byla,že pan Čermák se může spojit s CHK
a ta mu jiště pomůže najít nějaké řešení.

V květnu 2006 - konkrétně na jarní MVP Praha mi budoucí majitel štěňat vrh B z Malého ráje vyprávěl,
že se nemůže dočkat štěnátka od pana Čemáka,
který údajně zopakuje spojení Dixie Dakmat a Bad Vlčí naděje.
Dost jsem se tomu podivila a nebrala jsem to moc vážně.
Štěňata se však v srpnu opravdu narodila.
Letos máme zase případ nechtěného krytí u tohoto chovatele na stejných rodičích.

Víte - sama nejsem bez viny.Je mi však velmi smuto,když se člověk opět setkává se stejným problémem u stejného člověka.
Jsem toho názoru,že by klub měl v tomto případě jednat mnohem tvrději.
Pokud totiž vycházím z mých rozhovorů
již popsaných není to nechtěné krytí.Vydat tedy PP?
Jaký je to příklad pro budoucí chovatele?
Naco jsou nám poradci chovu a celá CHK?

Pana Čermáka osobně neznám a doufám,že je to jen náhoda,která se nebude opakovat. K věku feny je to dosti pravděpodobné.
Informace od majitelů jsou pouze ústní a dle toho Vám píši svůj e-mail.
Tento můj e-mail prosím berte jen jako mé vyjádření k danému problému.
Snad nebudete muset znovu řešit takovou situaci,jako nyní.
Přeji hezký večer,
Eva Myslivečková

---------------------------------------------------------------

Pokud se tato paní pohybuje mezi majiteli mých odchovů, tak bych rád věděl kdo konkrétně to je, protože Nikdo z nich mi toto nepotvrdil.

Ano, byl jsem v dubnu 2006 na MVP v Českých Budějovicích s Alfem z Malého ráje a v té době se mě občas někdo ptal na štěňata jak osobně tak písemně a když měli zájem o stěně od Bada a Dixie, tak jsem všem ! říkal že toto spojení je momentálně nežádoucí , jedině že by mi to CHK povolila , vše ostatní je buď osobní domněnka a nebo LEŽ ! také nikdy nevím dopředu kdy se Dixi bude hárat, mohu se pouze domnívat.

Nechápu jak mohl někdo ze současných majitelů V květnu 2006 - konkrétně na jarní MVP Praha mluvit o štěňatech z vrhu B , když jsem ze současných majitelů znal akorát jednoho a Ti v té době stavěly a na žádné výstavě nebyli !

Znovu opakuji , to co se tu píše je jeden nesmysl za druhým , ta paní mě ani nezná a píše takovéto lži ,
NIKDY jsme v srpnu ŽÁDNÉ štěňátka NEMĚLY !!!

PS: drobné pravopisné chyby v dopise paní Myslivečkové jsem ponechal, neboť bych nerad čelil nařčení, že dopis není autentický.
PavelzMalehoraje jest offline   Reply With Quote