Pavel Čermák
Jmenuji se Pavel Čermák, jsem majitel Bada Vlčí naděje a Dixie Dakmat. I když nevyhledávám takové to pomlouvačné články o sobě a ani nikom jiném , tak toto mě nenechalo v klidu. Nechápu proč někdo musí takto ventilovat své komplexy na úkor jiných, napadá mně závist , nenávist a nebo obliba vtom být středem pozornosti. Vím že nejsem nejlepší příklad pro jiné chovatele, ale věřím že mají dost vlastního rozumu, aby věděli co je správné a co špatné.
Jsem plně odpovědný za to co se stalo a nikdy v žádném případě se nezříkám odpovědnosti za své psi a přijmu jakékoliv adekvátní potrestání , ale ty štěňátka by tím trpět neměli. To že jsou s PP , tak za to jsem moc vděčný celé chovatelské komisi a to že D. Matušincová nadržuje Dixi, tak to je k smíchu, každý kdo ji zná, podle mne ví , kde je pravda. Takové řeči " že si mnu ruce" jak jsem stím pěkně vydrbal atd. tak to je blbost. Mám je oba moc rád (Bada a Dixi) a nikdy bych neudělal nic co by jim nějak ublížilo , natož Dixi nechat na krýt v tomhle věku. Kdybych to dělal úmyslně, tak místo třetího vrhu mám už alespoň šestý a říkal bych si množitel !!! Je pravda že je to již druhé nechtěné krytí ale věřte že jich mohlo být daleko víc, neboť CSV sami o sobě jsou dost vynalézavý, natož když je vedle hárající fena, kdysi dávno se Bad dokonce naučil šplhat a za svoji háravou sestrou se skoro dostal střechou, atd.
Nechápu jak někdo tu může psát že toto spojení není dobré , že na sebe nesedí, že zapleveluji plemeno, jsou přítěží a už vůbec NIKDO nebude říkat štěňatům z Malého ráje že jsou "PLEVEL" a Já PODVODNIK ( jak si Pavle můžeš vůbec tohle dovolit, nikdy jsem Ti nic neudělal a Ty mně tu veřejně urážíš !!! ).
Zaznělo tady také to že Tyto štěňátka nikdo nechce atd. jak tohle můžete vědět a to že nejsou nikde vidět neznamená že jsou nějak špatná, Já si jenom vybírám takové majitele , u kterých bude štěně spokojené a je mi úplně jedno jestli budou jezdit po výstavách a nebo třeba cvičit do morku kosti, s většinou majitelů jsem v kontaktu a tak vím co z nich vyrostlo a že se mají dobře a to je pro mě důležité. Jsem rád že třeba Blade je svými majiteli tak pěkně prezentován a nebo kdysi Alf aj. , ale je to jejich věc a nikoho nebudu k něčemu takovému nutit.
Také by mě zajímalo jaké kdo má indície že jsem to udělal úmyslně. Bad je na svůj věk ještě dost vitální a kvůli hárající Dixi je schopen se i zmrzačit,
rozštípal zubama bytelnou dřevěnou boudu a pak se pustil do mříží, které mimochodem poškodil tak že se protáhnul do jiného kotce a přišel při tom o dva zuby, X krát jsem jim kdysi zabránil v nakrytí , ale to už tu nikdo nevidí. Vzhledem k tomu že jsem zrovna byl mimo domov tak se stalo co se stalo a mrzí mně to hlavně kvůli Dixie. Vzhledem k tomu jak je stávající kotec nedokonalý , tak nachystám Badovi na jaře betonové vězení aby jste tu měly klid.
Oba se mají moc rádi , jsou rodina a tak se i chovají a rozhodně jim to nemám za zlé. Pavel Čermák
|