Thread: Pies z marketu
View Single Post
Old 29-11-2009, 18:48   #92
Gaga
VIP Member

Gaga's Avatar

Send Message via Gadu Gadu to Gaga

Quote:
Originally Posted by grotifarys View Post
To powyzsze to nie kurtazja, lecz najprawdziwsza prawda.
I prosze abyś nie była tak podejrzliwa, nie wszystko jest spiskową teoria, napiasałem teraz akurat , poniewaz uważam , że Norwego/polak poruszył mimowoli ,dość ważki problem, poza tym nie całkiem jestem nowicjuszem...
Ok, więc zgadzam się na moją paranoję A co mi tam, tak skutecznie mnie rozbawiłeś komplementem, że dla równowagi mogę mieć jakieś szaleństwo

Quote:
kilka lat temu napisałem parę zdań , ale na stronę Margo / chyba pod nickiem bolesław/.
Lecz niestety nie raczyłas odpowiedziec na moje pytania, no trudno jakos to przeboleję
Ja?

Quote:
PS. Miło mi że wspomniałaś o trabancie i mercu.... tak, to typowe podejscie do sprawy przez hodowców, ale, ale nie dajmy sie zwariować.
Ale ja nie jestem/nie byłam/nie będę hodowcą Jestem tylko "właścicielką" kupionego wilczaka z rodowodem, na podstawie obustronnej umowy, od uczciwego, dobrego hodowcy. To wszystko
Miłość i odpowiedzialność należy się każdemu naszemu psu, bez względu na papiery czy jego historię ale to nie wyklucza uczciwego hodowania i popierania owej uczciwości

Hodowca psów to nie funkcja, to nie zawód i nie nazwa hobby - to tytuł i godność. Trzeba na nią zasłużyć i dobrze piastować.
チェイタン。
Gaga jest offline   Reply With Quote