Quote:
Originally Posted by XaedasKSP
Co do kolejnych 3 postow no coz nawet nie ma ich po co komentowac.
|
Ja szczerze mowiac dziwie sie, ze tyle osob jeszcze komentuje Twoje posty. Piszesz w kolko to samo nie sluchajac nikogo. Niestety w wiekszosci nie masz racji. Mam nadzieje, ze nie przekonasz sie o tym dopiero jak kupisz psa, a potem Ci go odbiora i uspia.
Quote:
Jesli chodzi o kontaktowanie sie z amabasada czy jakies perswadowanie norwegom czegos droga oficjalna to najlepszy sposob aby sobie poczekac 5 lat na odpowiedz w ktorej bedzie pisalo "niestety nie mozemy pomoc"
|
Jesli chcesz byc uczciwy, jak juz pisales wiele razy - to jest to jedyna droga. Moze po prostu nie chcesz marnowac czasu i wolisz dac lapowke, oszukiwac, falszowac dokumenty - a potem powiesz, ze to wcale nie tak jak wyglada i ze sie pomyliles. Zupelnie jak Twoj rzad, na ktory tak nadajesz.
Quote:
Z tego 30tys miasta jakies 50 maksymalnie osob mieszkajacych w okolicy bedzie moglo widziec mnie i psa.
|
Jesli u siebie w miasteczku zachowujesz sie w stosunku do ludzi tak jak tu na forum - z wyzszoscia jakbys byl nie wiadomo kim - to zareczam, ze ktos do podkablowania sie znajdzie. Ludzie nigdy nie lubili i nie beda lubic takiego bunczucznego zachowania.
Quote:
Co do falszowania dokumentu to nie jest to takie falszowanie...
|
Bez komentarza :/
Quote:
A co do wracania do kraju to sie nie martw wrocic zamierzam nie pracowac tylko wydawac, a do pracy w firmie zatrudnie innych jak w dawnych dobrych przed komuszych czasach.
|
Ciesze sie, ze sie tutaj odezwales.
Nasza rozmowa na gg nie dala mi tyle, co twoje posty na polskim i angielskim forum. Pokazales jakim jestes czlowiekiem i jaki masz stosunek do innych. Przykro mi, ale po takich tekstach odechcialo mi sie nawet Ci doradzac.
Masz 21 lat - w tym wieku wiekszosc ludzi uwaza sie za najmadrzejszych na swiecie - za jakis czas przekonasz sie, ze tak nie jest. Gwarantuje