Thread: Pies z marketu
View Single Post
Old 28-11-2009, 01:44   #52
XaedasKSP
Junior Member

Oh widze ze znow jakis hodowca szarzuje sobie, powiem ci tyle ze jakbym chcial to bym sobie mogl nawet zamowic czystej krwi wilka jeslibym zaplacil tyle ile trzeba.

Ale mnie wystarczy wilczak i pozatym ciekaw jestem jak hodowca bedzie kontrolowal swoich klientow, zadzwoni do ich sasiadow ?? hahahah czy powie ze im nie wierzy na slowo, i ciekawe jak bedzie wiedzial komu wierzyc a komu nie. Jeslibym wyslal wujka czy kuzyna to odrazu kazdy z was moze sie poddac w marzeniach o tym ze bedzie wiedzial kim jest klient.

Oczywiscie ze ucziwym rozwiazaniem w walce z socjalistycznymi zasadami jest uzycie kapitalistycznego podejscia. Kapitalizm pokonal Zwiazek Radziecki a co dopiero paru malutkich norweskich socjalistow i ich urzedaskow....wystarcza odpowiednie dokumenty i tyle.

Ja naleze do ludzi ktorzy nie widza przeszkod w osiagnieciu czegokolwiek w zyciu bo wszystko da sie zalatwic, i smiesza mnie pogrozki "kilku odwaznych" ze nie kupie sobie pieska bo oni niechca jakby byli prezydentem, premierem i najbogatszym polakiem w jednym.

A i jeszcze dodam odpowiedz dla "AnglesDream": nie martw sie zadbam dobrze o pieska a pozatym norwegowie w ogole sie nie interesuja tak jak polacy swoimi sasiadami sa zupelnie obojetni przynajmniej ci ktorzy mieszkaja na obrzezach miasteczek, po lesie spaceruja 1000 roznych psow z roznymi wlascicielami i nikt nigdy sie nikogo nie pyta co to za pies itp. itd. nawet jak ma ktos latwo rozpoznawalnego rotweilera.

A co do tego kto mi psa sprzeda to bedzie to osoba jedyna rozumna ze wszystkich, bo odrazu zrozumie ze najlepiej dla pieska zalatwic odpowiednie papiery a nie zeby ktos inny mial dla mnie pieska kupic i niepotrzebnie go narazac na granicach bez odpowiedniego papierka. Przeciez kazdy z was wie ze jakbym chcial moglem niczego nie mowic....a zawsze moge wyslac kogos innego po pieska.

Last edited by XaedasKSP; 28-11-2009 at 01:49. Reason: dodalem odpowiedz
XaedasKSP jest offline   Reply With Quote