View Single Post
Old 20-09-2003, 01:22   #42
Ori
Senior Member

Ori's Avatar

Send a message via Skype™ to Ori

Serdeczne Dzieki ode mnie i moich dwoch kundelkow
:P (Margo tylko sie nie wkurzaj)
Dzieki za tak mila goscine za super zawody za tyle opieki i serdecznosci za mozliwosc poznania tylu slawnych hodowcow czeskich no i za swietna zabawe

Quote:
Praca sie oplacila, bo dzieki niej mozna bylo obserwowac tyle bawiacych sie ze soba czeweczek - to dopiero byla przyjemnosc :P
Mam nadzieje, ze za rok tez beda sie troche jeszcze ze soba bawic

Quote:
Milo bylo widziec kontakt, jaki wlasciciele maja ze swoimi psa. A dla mnie zaskoczeniem bylo, ze mamy tak dobrych sportowcow - w zeszlym roku coursing niezbyt sie powiodl, bo psy nie chcialy biegac.
Az sie nie chce wierzyc!!! pewnie za duzo jedzenia podkradly ze stolow

Quote:
A w tym roku!!! Juz teraz wiekszosc mlodych zawodnikow moze powaznie myslec o karierze w tej dziedzinie.
A konkretnie, mozna to jakos cwiczyc , czy tylko przy takich okazjach?

Quote:
Nie bylo nawet kiedy zrobic dobrych zdjec i mam jedynie nadzieje, ze Wy mieliscie wiecej szczescia i zdjecia psow/zawodow stopniowo beda naplywac i uda sie nam skompletowac galerie spotkania....
O niestety tego tez mi brakowalo, strasznie liczylam na jakies fotki w Waszy wykonaniu.....
Tym bardziej, ze jestem umowiona z jednym gosciem i Amberek ma sie pojawic na niektorych gadzetach, takich jak maja na wystawach, a brakuje mi ladnych zdjec i bliska, jakos mi nie wychodza....

Quote:
Na finalach Bolo i Jolly wygraly konkurs na najlepszy pare hodowlana ) Potem Jolly zostala jeszcze wybrana BOG I. (Najlepszym psem pierwszej grupy), a na BISie byla trzecia!
No nalezalo Wam sie !!! GRATULACJE!!!

Quote:
....ale na tym skonczyla sie nasza radosc tego dnia. :
W wieku prawie 5 lat HOKY z Molu Es przeszedl na druga strone teczowego mostu.
placzemy razem z Pawlem
jest mi strasznie smutno i przykro, ze stracil pieska, ale ciesze sie, ze jeszcze Hokusia poznalam, ze wiem kogo zalowac...

Raz jeszcze Dzieki za spotkanie, bylo naprawde wspaniale
Ori jest offline   Reply With Quote