View Single Post
Old 15-11-2009, 09:01   #40
Grin
Wilkokłak

Grin's Avatar

Quote:
Originally Posted by Puchatek View Post
nie mogę zrozumieć, o co tu chodzi /i kto-tak naprawdę- rządzi na tym forum i stoi na straży „jedynie słusznej drogi” ->"Trzeciej Drogi"
A ja szczerze mówiąc nie mogę zrozumieć, co wypowiedzi w tym temacie mają wspólnego z rządzeniem i staniem na straży "czegoś tam".
Czy nie na tym właśnie polega idea (nie mylić z ideologią ) forum dyskusyjnego, żeby mogły się ścierać ludzkie poglądy na różne sprawy? (pomijam formę tego ścierania, bo ta rzeczywiście momentami pozostawia wiele do życzenia). Czy jeżeli komuś nie spodobają się czyjeś wypowiedzi, od razu należy temu przypinać łatkę rządzenia i stania na straży?

PS
Quote:
Originally Posted by Puchatek View Post
I mam nadzieję, że moi wrogowie nie zniżą się do mojego poziomu, by odpowiedzieć /bo temat, oczywiście, już zamknięty
Już któryś raz z kolei kończysz swojego posta w ten sposób, że albo zaznaczasz, iż Twoje pytanie było retoryczne, albo tak jak teraz. W obu przypadkach można wnioskować, że nie oczekujesz, albo wręcz nie życzysz sobie jakiejś reakcji na swoje słowa. To też trochę nie w porządku z góry jakby uniemożliwić innym polemizowanie ze swoim zdaniem.
No ja w każdym razie nie czuję się Twoim wrogiem, więc może jednak reakcja na Twojego posta zostanie mi wybaczona.
Nie wiem też, skąd po tak krótkim w sumie pobycie na forum zaraz takie wnioski odnośnie posiadania wrogów itd. Albo Ty patrzysz na ludzi przez zbyt czarne okulary, albo ja przez zbyt różowe.
Grin jest offline   Reply With Quote