View Single Post
Old 06-11-2009, 00:01   #130
Monika
Junior Member

Quote:
Originally Posted by Pavel View Post
Danielo, ani já nevím, kde je pravda. Jak jsem napsal, bohužel ses veřejně k Mutarám přihlásila a veřejně se s nimi předváděla. Navíc na každé čévéčkářské akci jsi vždy, alespoň část akce stranou v hloučku těch, kteří se o Mutary zasloužili a kteří je obhajují. S chovatelkou Mutar jsi také, pokud se tedy nemýlím, na jednom pracovišti (ČZU) takže se nediv, že je to mnoho náhod najednou. Soukromou poštu si vyřizuj sama, nevím, co s ní mám společného ?

Myslíš v hloučku s panem Hartlem?
Pro oživení tvé poškozené a nemocné paměti ti připomínám, že pan Hartl je především tvůrce plemene ČSV. A to, že nechápeš systém registrů, proč FCI zápisy psů bez p.p. umožňuje a omíláš pořád do kola slovo " Mutara " je tvá nová obsese a tvůj vlastní problém.
Normálního člověka a chovatele, který umí počítat do 5, nemůžou registry vůbec vyvést z míry a nijak ohrozit, pokud je vůbec slovo " ohrozit " to správné.... Jen lidská blbost, tak s tou si nikdo poradit neumí a ta ohrožuje kde koho...

Je naprosto zbytečné se dožadovat omluvy či nápravy, Danielo, opravdu se ti divím, že s demagogem vůbec vstupuješ do diskuse.

Last edited by Monika; 06-11-2009 at 00:04.
Monika jest offline   Reply With Quote