Quote:
Originally Posted by alexa
Pavle, mě je jedno kdo je a kdo není majitelem kříženců. Mě kříženci samotní nevadí, pokud by tento "pokus" byl skutečně pokusem tak jak byl prezentován panem Hartlem. Vadí mě tajnůstkaření, napadání kohokoliv kdo se na to zeptal nebo si dokonce dovolil vyjádřit pochybnosti o skutečných úmyslech (jediná odpověď co se mi kdy dostala byla: "Co Vám na tom vadí, nestojí Vás to ani korunu" - tedy nedáváš jim žrát, tak se nestarej?), vadí mi porušování pravidel ze strany těch stejných lidí, kteří je stanovili...
Kříženci Mutara byli zapsáni do registru v Čechách a jejich PP vystaveny českou plemennou knihou. Klub si vyžádal už v březnu 2007 kopii přihlášky k zápisu štěňat Mutara i průvodní dopisy k jejich zápisu (od minulé CHK jsme totiž nedostali absolutně nic). Lze si všimnout nesrovnalostí už tady, v dopisech je Armín uveden jako NO, posléze jako NO bez PP, v přihlášce jako ČSV bez PP (?). V dopise je uvedeno "chovatelská komise doporučuje...", ale celá chovatelská komise o existenci kříženců a úmyslu zapsat je do registru nebyla ani informována... Ale zpět k ČMKU - nevím co Vám řekla nebo neřekla paní Pečená, ale já jsem ohledně kříženců komunikoval několikrát telefonicky i písemně s paní Košťálovou, bývalou tajemnicí... Můžete si to u ní ověřit  .
Nechci se nijak zastávat Wolfdogu, ale je zajímavé, že na něco je Vám dobrý, jindy je to zase bulvár. Mimochodem, o seriózní informace jsem Vás jako bývalou (a mnohem dříve i jako - tehdy - stávající) poradkyni chovu žádal, nikdy jsem se jich však nedočkal a nevšiml jsem si ani toho, že by se jich kdy dočkal někdo jiný.
Přihlášku i dopisy přikládám.
Karel Skoupý
|
Bulvár to je a taky k němu tak přistupuji

a koukám, že vy také

.
Chybí vám tu především Registr. alespoň jednoho zapsaného zvířete.
Jestli je na přihlášce, kterou vyplňovala chovatelka to a nebo to, je naprosto irelevantní a tak k tomu přistupovala i PK.
No a vás jsem zrovana nemyslela, 2007?.....ověřit o pohovořit by si měli aktuálně jiní.
Hezký večer Monika Soukupová
http://zmolu.vlcak.cz/cs/default.aspx