View Single Post
Old 13-10-2009, 12:25   #66
shaluka
Wilczy Duch

shaluka's Avatar

Send a message via ICQ to shaluka Send a message via Skype™ to shaluka

Daiva mi chodzi o to, że już nie raz przez zamieszanie na wystawie byli pokrzywdzeni właściciele, którzy nie zwrócili dostatecznej uwagi czy sędzia zrobił np. krzyżyk przy dajmy na to najlepszym juniorze, szczeniaku, suce czy co tam chcecie i mogło być porównanie, mogły być wypisane oceny na tablicy, ale jeśli nie ma tego w karcie, to nie wpuszcza nas na ring honorowy, ani związek nie uzna takiej karty do dajmy na to championatu. Są tu sędziowie, są wystawcy i obserwatorzy wielu wystaw, którzy widzą, że juz nie raz taki drobiazg zaprzepaścił nie jeden tytuł, przez głupią nie uwagę. Mi to obojętne jaka to klasa, jak wspomniałam osobiście mi się też Anczer najbardziej podobał, choć malutki, to ma fajny pysk(i błagam nie czepiajcie mi sie tu zaraz,że pisze malutki, poprostu tak zauwazylam w porownaniu do innych, co nie znacyz,że zle, zreszta sedzia nie jestem to moge mowic co chce i swoje zdanie miec, obojetnie jakby sie to stosunkowalo do wzorca, typow czy anatomi i rozwoju psa, bo kazdy ma inna i teraz malutki moze byc potem najwiekszym jak i na odwort). Ja poprostu pisze co mysle i co powinno być jak najbardziej fair z bazą, do której każdy ma zastrzeżenia, ale póki co szans na lepszą nie ma, wiec cieszmy sie z niej i starajamy się by była jak najlepsza.

"...Brak ci tchu i na oślep uciekasz, Wsiąka krew w biały śnieg, czarny piach, Nauczyłeś się dziś od człowieka: Życia chęć jest silniejsza niż strach."
shaluka jest offline   Reply With Quote