Quote:
Originally Posted by yzengrin
A slyšel jste někdo o homeopatikách pro psy? Mělo by to snad být něco jiného než ty laktační hormony a prý to taky funguje. Pokud budu mít po přestěhování stejné problémy jako Mellorn, asi to zkusím.
|
O homeopatikách nevim nic, ale vim že se tim zabývá MVDr. Alexandr Skácel, který teď sídlí na Vinohradech blízko pivovaru. Mimo jiné je to psí psycholog. Upřímně ... tyto jeho služby jsem nikdy nevyužil a moc na ně nevěřím, ale dávám to sem kdybyste to chtěli zkusit. Jinak začínám mít tak nějak pocit, že s ČSV prostě musí člověk tohle období protrpět

Jo mimochodem ... dneska jsem zkusil vypínače překrýt bílými papíry A3, třeba to pomůže a nevzpomene si na ně, když je přímo neuvidí. Moc velkou šanci tomu ale nedávám, protože v pátek jsem po venčení kecal s kámoškou v baráku na chodbě a ten můj mezek se začal nudit. Když jsem ho srovnal, aby nevyváděl, kousek popošel, objevil na zdi vypínač a začal se po něm sápat :-) .... prostě to dělá z nudy a aby na sebe upozornil a to přejde až dospěje ... pokud to teda přežije :-(