View Single Post
Old 28-09-2009, 18:51   #48
wilczakrew
Senior Member

Quote:
Originally Posted by Margo View Post
Skoro uwazasz, ze wszyscy maja obowiazek tanczyc tak jak Ty im zagrasz to.... DLACZEGO NIE.... Moze i Mania zatanczy...

Sluchaj - "podly" ZKwP ponownie wladowal nam wystawe na 2010 na ten sam termin co klubowka. Skoro wedlug ciebie zmiana terminu to taka pestka, wiec probujemy:

Tutaj masz email do oddzialu glownego - [email protected] Daj mi znac jak uda sie Tobie go zmienic... My, zarzad i kierownicy sekcji oddzialu Z.Gora bedziemy Ci dozgonnie wdzieczni...

PS.
Grzesiek, Ty na serio nie lapiesz, czy tylko robisz ludziom na zlosc... Bo od samego czytania spada mi IQ....
Małgosiu mnie naprawdę to nie interesuje o jakie terminy wystaw wnioskuje oddział Zielonogórski do Zarządu Głównego ZKwP.
To nie jest moja sprawa bo nie jestem członkiem zarządu, ja nawet nie jestem członkiem Zwiazku.
Interesuje mnie dlaczego w tym roku na Klubowej w Łodzi hodowla z przydomkiem hodowlanym z Peronówki nie istniała w grupach hodowlanych.

Przecież tak w zasadzie to Ty nie musisz być na tej wystawie osobiście. Możesz wynająć sobie Handlera bo dla chcącego nic trudnego. Rozumiem to, ze masz bardzo ważną inną wystawę, której organizacją musisz sie zająć.

Chodzi mi o przykład jaki sama dajesz swoim włascicielom.
wilczakrew jest offline   Reply With Quote