Quote:
Originally Posted by OneUnited
Kamoszka piszę do administratora BAN nie bedziesz tu pisał o ........ ty juz wiesz o czym . Przegięcie
|
Wcale nie BAN bo jak widac temat zszedł z toru, co mnie osobiście bardzo cieszy. Bo głupotą jest(było) tworzenie, a raczej próby stworzenia jakiejś czarnej listy sędziów. I od początku wołałem "OPAMIĘTAJCIE SIĘ!!!"

Czyli zeszliśmy z toru ale w temacie pozostajemy

A że po drodze wyszedł lokalny patriotyzm to inna sprawa-taka dygresja od tematu.
Co do czarnej listy jeszcze - to tak jakby policjantów oczerniac za to, że dali nam mandat; skarbówkę, że wykryli nieścisłości; wychowawców więzienia, że proces resocjalizacji nie powiódł się, instruktora jazdy, że nie zdałem egzaminu na prawo jazdy.

Każdy robi to co dana profesja nakazuje. Tak samo sędziowie i tyle w temacie.
A co każdy z nas sądzi o danej osobie - zostawmy sobie choc troche prywatności i zachowajmy opinie dla siebie (ew. dla swoich najblizszych).Postów nie można usuwac, więc co będzie jeśli wrzucimy sędziego na czarna listę, a później jednak zmienimy zdanie? Sędzia pozostaje z przypięta czarna łatką...
A Ty OneUnited, jak brakuje Ci argumentów to nie strasz Adminem tylko poprostu nie pisz. Bo argument o banie jak widzisz jest calkiem bezpodstawny. Ciagle jesteśmy w temacie.