Noo, koukam, že máte taky veselo....Sofa řve z 98% když jdu do práce (nebo zkrátka mimo byt), nepřipadá mi, že by nějaká pravidelnost na vytí měla vliv. Dříve jsem byla v práci přesně od do út,čt stejný čas, po st jiný stejný čas a pá nejkratší čas. Teď je pracovní doba pohyblivější. Jako se štěndem jsem s ní byla doma 14dní..natrénování nula nula nic..takže můj nástup do práce pro ni byl vcelku drsný. Sofa je od mala celkem hysterická a závislácká, ač samostatnost jako takovou trénuju dost a třeba oproti bráškům je na tom v tomhle směru dle mého názoru nejlépe.
Co má klec, mám jistotu, že "nic" nezničí (pokud něco nenechám na kleci apod.). Teď jsem ve spěchu a zmatku klec zapoměla zavřít..takže byla slečna neplánovaně doma navolno..a po návratu z práce jsem málem dostala infarkt:-(. Takže jsem se celkem rychle a nechtěně ujistila, že u klece ještě nějaký pátek bohužel zůstanem. V rámci natírání klece jsem taky zjistila, že v mé nepřítomnosti taky dobývá dvířka a jejich okolí..
Co se sousedů týče, taky každý říká trochu něco jiného..jak jsem psala, při odchodu vyje z 98%, ale po chvíli-typuju tak 10-15min toho nechá. Prý tak 1-2x do týdne vyje i během dne.
|