W skrócie to mamy podane w formie zabawy głosowanie na swojego faworyta.
Należy wysłać mailem na podane adresy informacje z pełnym imieniem psa w poniższych kategoriach.
Jaki jest Twój ulubiony CSW?
Kategorie:
Praca - Trening
Charakter - Rodzina
Charakter CsW
Głowa
Ciało
Wilczość
Najlepszy reproduktor
Z głosowania wyłączone są psy młodsze niż rok.
Reguły głosowania:
Charakter - Rodzina i Charakter CsW
Charakter Rodzina i Charakter CSW zostały podzielone, ponieważ dużo psów to duże psy, mieszkające z rodziną z dziećmi, opanowane i spokojne.
Ale spokojny i opanowany pies jest często też całkiem flegmatyczny, obojętny, nieśmiały
Standard CSW mówi, że CSW musi być "Żywy, aktywny, twardy, posłuszny z szybkimi reakcjami, nieustraszony i odważny" obecnie niestety czytam, że dużo właścicieli nie troszczy się o wzorzec, w takim razie proszę zgłaszać psy z charakterem dla Rodziny, to jest gra, nic o standardzie!.
Charakter CSW w zamian obejmuje psy, które są zrównoważone, ale z silnym charakterem, dokładnie dominujące, ale które wiedzą, kiedy użyć swojej potęgi i siły i są zrównoważone w JAKIEJKOLWIEK przypadku.
Proszę nie głosuj na psy w kategoriach Charakteru, jeżeli nie widziałeś ich w rzeczywistości. To nie ma żadnego sensu.
Wilczość, którą mam na myśli, tzn. pies ma spojrzenia, postawę wilka itd.
Ta kategoria nie oznacza koniecznie, że to jest doskonały CSW, z mojego doświadczenia to faktycznie nigdy nie jest... Natomiast na ile są one fascynujące w każdym razie!
Najlepszy reproduktor, mam na myśli CSW, który dał, według ciebie, najwyższą liczbę szczeniaków wysokiej, jakości, która przechodzi na całej długości w najlepszą charakterystykę.
Proszę nie głosować za psami młodszymi niż rok.
Jak zagłosować?
Wyślij email na ten adres
[email protected]
Kopiując i wklejając kategorie wskazane powyżej i imię psa, na którego chcesz zagłosować- nazwa rodowodowa.
Głosowanie trwa do 27. Maja.
Nie odpowiadam na komentarze wysłane na maila, a jedynie przez to forum.
P.S
Prosze o poprawienie jesli coś źle przetłumaczyłem.