Thread: Srst
View Single Post
Old 30-03-2009, 10:48   #66
Jats
Junior Member

Jats's Avatar

Send a message via ICQ to Jats Send a message via Skype™ to Jats

Ahoj, je pravda, že se to doporučuje, kvůli svalovcům, nechat vepřové přejít varem. Nehledě na to, že hodně knížek moc vepřové pro psy nedoporučuje, je zbytečně tučné. Já osobně krmím granulemi, za prvně je to pohodlnost, za druhé nemám dobré zdroje ani kam to maso dát a za třetí mám psy dva a když jsem si v náhlém nápadu, že to teda vyzkouším objednala maso z vetamixu, tak mi těch pitomých 60 kilo vozili tři týdny po celé republice, než mi volali jestli bydlím u Brna....Na objednávce to bylo, tak nic, a koupila jsem zas granule. Na druhou stranu žerou psi granukle rádi a maso dostávají celkem často jako mlsky nebo za odměnu. Třeba teď v sobotu dostali každý 3 kilovou půlku vepřové hlavy... tak jsem myslela že ušetřím granule a psi budou rádi... když jsem přišla za 3 hodiny, psi stáli u dveří do místnosti, kde mám granule a blafkali na mě, kdy jim je jako dám....Tak jsem jim dala a hned je slupli Jinak i po granulých mi Affinka krásně vyrostla a má negativní DKK,krásnou srst a žádné problémy.

www.toulavyraj.estranky.cz ... o naší smečce
Jats jest offline   Reply With Quote