View Single Post
Old 07-01-2005, 12:46   #64
Klara_i_Luna
Junior Member

Klara_i_Luna's Avatar

Send a message via Skype™ to Klara_i_Luna Send Message via Gadu Gadu to Klara_i_Luna

Quote:
A chodziłas juz kiedykolweik na PT1? Z jakimś psem?
Nie chodziłam z żadnym psem, a szkoda bo myślę że mogłabym się dużo nauczyć. Ale co zrobić jak ma się wszędzie tak daleko...

Quote:
Tylko jak ona sobie odkręca kran?
Normalnie - ząbkami

Quote:
moze jacys znajomi maja, albo gdzies ludzie spotykaja sie u Was z psami?
Utzrymujemy bliską znajomość z psem moich rodziców, tamta to suka i do tego nieskora do zabawy ale zawsze to jakiś kontakt z innym psem. Innych psów niestety nie ma

Quote:
co to jest ta glupawka???
Głupawka to ogół zjawisk wynikających z ogromnego podniecenia wilczaka spowodowane niepohamowaną chęcią do zabawy. Objawia się bieganiem np. po domu w dziwnych pozach (czyt. pies wygląda jak wariat), wskakiwaniem na wszystko na co się da (łóżka, fotele), i gryzieniem wszystkiego wkoło (a najchętniej swoich domowników). Towarzyszą temu różne dźwięki, sapanie, piszczenie, szczekanie. Trwa zazwyczaj kilka do kilkunastu minut. Występuje co najmniej raz dziennie. Psa nie sposób opanować, chyba że się przed nim ucieknie

Quote:
Wpuscili Cie na cmentrz z Luna? fajnie macie....
Uroki życia na wsi.

Quote:
Super ze lubi auto! to takie wazne! bedziecie mogi przyjezdzac na zloty
Tak, Luna to idealny pies-podróżnik. Już nie możemy się doczekać zlotu :P

Quote:
a nie moze chodzic na dlugiej lince
Próbowaliśmy, ale wydawało mi się że jest dużo gorzej kiedy pies miał iść przy nodze. Właśnie próbujemy się tego nauczyć. I pochwalę się że zaliczyłam już kilka wywrotek na lodzie prowadząc bardzo posłuszną Lunkę
Klara_i_Luna jest offline   Reply With Quote