View Single Post
Old 23-05-2003, 11:58   #5
Gaga
VIP Member

Gaga's Avatar

Send Message via Gadu Gadu to Gaga
Default klikane wilczaki

Quote:
Ja z Dragonem probowalismy poklikac sobie ale bez wiekszych skutk ow, on sie tego klikera po prostu bal.
)))) niemozliwe)))))

Quote:
Przypuszczenia nie powodzenia:
1. wiek - 2,5 roku; moim zdanie za pozno na rozpoczynanie zabawy w klikanie
2. brak narzedzia motywacyjnego - Dragon nie uznaje zadnych smakoly kow a pochwaly ma w nosie
w ogole czy na spacerach ? moze - maksymalie upraszczajac sprawe- masz "lup owego" psa?
Wiesz, moja suka na spacerez wypluje kazdy smakolyk z paszczy i na zarelko nic bym z nia nie zrobila
w domu natomiast, gdzie brak tylu rozpraszaczy zabawa z klikerem wychodzila nam swietnie )Na dworzu ja z kolei mialam zdecydowanie jedna reke za ma lo

Quote:
3. utrzymanie wysokiego poziomu motywacyjnego jest nie mozliwe uzaleznione wylacznie od jego dobrej woli. Motywacja z 100% do 0% potrafi spas c w 2 sekundy, zawsze najwazniejszy jest zapach - niestety ale ma to dobre strony - slad i przeszukiwanie terenu.
Oooooo! tu mnie zaskoczyles - tempem spadku zainteresowania - znaczy w y m a g a j a c y przeciwnik? ))

Ale pytanie bylo wlasnie o "popedy" )i zadalam je w celu otrzymania odpo wiedzi jaka sila dysponuej kliker w stosunku do popedow wlasnie ....jesli " pierwotna" sila instynktow u wilczakow jest wieksza niz u popularnie nam zn anych psow to ...no wlasnie
dzieki i pozdrawiam
Gaga z Giga
Gaga jest offline   Reply With Quote