Quote:
Originally Posted by Monika
a ještě dodatek, myslím, že čast bludů šíří právě Helena Hubáčková. Kromě jiných např. i o krvi " kanadských vlků " ve vrhu " V " z Molu Es pocházel právě od ní a i Lucka Novoveská se na tento nesmyl na jedné výstavě majitelky psa " V " na to samé zeptala.
Spec. v Jevišovicích se toho hodně probere a bohužel občas i něco unikne.
Musíte být více diskrétní, tolik nepít a dávat si pozor na kamarády :0)
ale dost zábavy...dobrou noc.
|
Krev kanadských vlků ve vrhu "V" z Molu Es?

No Heli - teda! Tak to jsem musel být opravdu úplně na kaši, že jsem toto nezaznamenal. A ty jsi asi musela nejspíš hulit trávu. Nebo někdo jinej? A neobrací náhodou nějaký Váš informátor opět věci naruby?
Jinak ohledně pití, jsme dospělí lidé, kolik toho vypijeme je s dovolením jen naše věc. V Jetřichovicích na táboře máte prohibici? No u některých lidí, kteří tam jezdí, by mě to opravdu dost překvapilo.
Karel
P.S.: Nic proti Nekvasilům, pořádání tábora (mimochodem loni inzerovaného i na klubových stránkách) je čistě jejich soukromá bohulibá aktivita, do které nikomu nic není. To jen aby to zase někdo nezkusil nějak obrátit.
P.P.S.: Zajímavé - psát tady čas máte, ale odpovědět na moje dotazy na jiném místě ne. No já na to zas tak nespěchám, dokonce Vám nedávám ani termín do kdy musíte odpovědět, tak jak je od Vás dostáváme my (pardon, od Evy)