Thread: Unkas
View Single Post
Old 05-03-2009, 23:35   #45
alexa
Junior Member

Quote:
Originally Posted by Daniela
Jestli jsem tedy založila toto téma, tak jen za účelem vysvětlení proč Unkas není pro fenu XY vhodný. Předpokládala jsem že chovatelská komise i výbor ví o jekou fenu se jedná, neboť ty sama jsi mi říkala, že chovné páry se probírají v tomto okruhu funkcionářů. Na Rocco stránkách se vedla plamenná diskuze s majitelkou feny a mně připadalo vhodné se jí zastat. Zrovna z výše uvedeného důvodu. Že nyní, když jsem požádala o zvěřejnění jména feny mlčí je pro mě samou dost nepřijemné, protože si připadám jak blb. Na druhou stranu ale chápu, že si jako začíbnající chovatel nechce proti sobě poštvat hlavního poradce chovu.
Ano, jistě - opět jedna která má strach, že si proti sobě poštve Danu. Kdo to těm lidem proboha do té hlavy tluče? Tak třeba Jiřina Nekvasilová nechtěla s Valkýrou (mimo jiné i se svými drobnými nedostatky podle mě moc pěknou fenou) jít na bonitaci, protože se bála, že "ji Dana nepustí do chovu, protože je od Moniky". Kdo jí to nakecal nevím, vím jen tolik, že by zasloužil pár po hubě (pardon). Šíření takovýchto fám opravdu strašně prospívá plemeni, ale pro určité lidi zřejmě účel světí prostředky, že ano. Hlavně že si budou o CHK myslet, že to jsou samé čarodějnice, které pořádají tajné sabaty, a Dana tomu velí.

Mimo jiné - jsou i jiné cesty, jak se na takovou věc zeptat, např. rozeslat e-maily těm, které jsi původně oslovila. Pokud tato diskuze někomu neprospěla, tak to byl právě Unkas. Kontakty jsou snadno dostupné.

Jen abych doplnil - také já si nepamatuju, že by se v poslední době probíral nějaký požadavek krytí Unkasem. Ale třeba je to už déle a vypadlo mi to z hlavy... Na vysvětlenou, veškerá korespondence CHK jde v kopii i výboru a není jí málo. Není to tak že Dana rozhodne a tak to prostě je, všechny krytí CHK konzultuje společně.

Karel
alexa jest offline   Reply With Quote